Recruiter bij Voort

Waar groei begint bij jou. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen wij technisch Nederland vooruit. Dat doen wij binnen de industrie, civiele techniek, bouwkunde en installatietechniek. Ben jij klaar voor de sprong voorwaarts?

Ga met ons in gesprek

Hier krijg jij Energie van!

Jij kent LinkedIn op je duimpje. Geef jou één ochtend en je hebt al jouw LinkedIn updates gecheckt en een aantal interessante profielen gevonden. Daar ligt eenmaal jouw kracht. Jij weet kandidaten te vinden die verder willen groeien in de techniek. Die zich samen met Voort willen ontwikkelen bij een passende opdrachtgever. Lukt het oppakken van LinkedIn jou in een handomdraai, dan kun jij je ook actiever in gaan zetten voor andere projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Campus Recruitment, Recruitment Marketing of het verbeteren van je gesprekstechnieken. Heb je even geen inspiratie? Dan geef je alles tijdens een potje tafelvoetbal met collega’s. Want dat jij fanatiek bent, dat is iets wat zeker is!

Als Recruiter bij Voort houd je jouw eigen netwerk warm door contact met pas afstudeerden en ervaren professionals te maken en te onderhouden. Dit kan in de Bouwkunde of Civiele techniek zijn, of juist in de InstallatietechniekIndustrieHigh Tech of Geo-Informatie. Jij kijkt verder dan een CV en gaat graag de dialoog aan. Jij wilt alles weten over professionals. Wat zijn hun ambities? Passen ze bij één van onze opdrachtgevers? Willen ze verder groeien in hun carrière? Je herkent potentie en pikt de juiste mensen eruit. Met reminders en met een goede overtuigingskracht haal jij alles uit een connectie!

Direct naar de vacatures

Een greep uit onze recruitment vacatures

“Het leukste aan mijn rol als Recruiter is dat je de verbinding bent tussen je team, de kandidaat en Voort. Je bent echt het visitekaartje. Ik werk samen met een gedreven, hardwerkend team waar plezier maken en ambities najagen centraal staan. Voort creëert hierbij veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling!”
Megan Rienstra - Recruiter

Kom jij ons team versterken? Dit kun je bij ons verwachten

Een goed salaris

Een Recruiter krijgt bij Voort een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- (dit is afhankelijk van je ervaring).

Goede, secondaire arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een werkplek aan waar jij met veel plezier alles van jezelf kunt geven. Waar je successen behaalt en jezelf blijft ontwikkelen. Waar jij dé specialist bent binnen jouw functie. Daarom bieden wij de volgende secondaire arbeidsvoorwaarden aan:

 • dertig vakantiedagen;
 • een leaseauto, telefoon en laptop;
 • we zijn veel op kantoor te vinden. Zo leren we van elkaar en maken we elkaar daarmee beter. Je hebt wel de mogelijkheid om één dag in de week thuis te werken;
 • op jouw kantoor vind je altijd fruitmanden, rijk gevulde koelkasten en koektrommels waar je gebruik van mag maken. Ook verzorgen we je dagelijkse lunch (tegen een kleine vergoeding) en een gezellige vrijdagmiddagborrel;
 • twee keer per jaar houden wij een Vitaliteitsweek, waar we de focus leggen op gezondheid en een goede werk-privébalans;
 • bij ons staat verbinding centraal. Om die reden komen we vanuit heel het land meerdere keren per jaar bij elkaar om te netwerken, te ontspannen en successen te vieren! Een tof feest aan het strand inclusief overnachting? Check. Een kerstfeest met DJ, zanger en lopend buffet? Check. Zelfs een reisje naar Lissabon kon in 2022 niet ontbreken.Ook hebben we zakelijke events. Hier staan we, naast verbinding, stil op resultaten en de toekomstplannen van Voort.
Een eigen bonusregeling

Afgestemd op jouw doelstellingen.

Veel ontwikkelmogelijkheden

Jij zorgt er als Recruiter niet alleen voor dat jouw professionals zich optimaal verder kunnen ontwikkelen. Bij Voort focus jij ook op je eigen persoonlijke groei. Dat kan op de volgende manieren:

  • met de tweejarige opleiding bij Kenneth Smith ontwikkel je jouw commerciële vaardigheden verder;
  • elk jaar mag je drie persoonlijke of salesgerichte trainingen volgen uit onze eigen Voort Academy;
  • je krijgt actieve en persoonlijke begeleiding bij het verder ontwikkelen van jouw talenten, via bijvoorbeeld een Onboarding en een eigen buddy;
  • je werkt in een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte krijgt voor eigen initiatieven.

Bekijk het cursusaanbod van onze Voort Academy

Samen werken aan groei

Bij Voort werk je samen in een team. Je werkt met andere ambitieuze verbinders zoals jij die mensen en bedrijven samenbrengen. Je collega’s zijn dus per definitie sociaal. Ze moedigen elkaar aan, houden de energie erin en zijn niet vies van een geintje tussendoor. Of een potje tafelvoetbal.

Bij Voort is verder iedereen gedreven. De lijnen zijn kort en iedereen is toegankelijk, van directie tot administratie. Samen werk je aan groei!

Doorgroeikansen

Werken bij Voort betekent veel vrijheid om te pionieren. Je bouwt je eigen netwerk van kandidaten op in jouw vakgebied en regio. Dit netwerk leer door en door kennen. Je bent tenslotte onwijs nieuwsgierig naar hun behoeften en uitdagingen.

Ambieer je de volgende stap in je carrière? Ook dan zit je bij Voort goed. Bij ons is al menig collega doorgegroeid van junior naar Teamlead. Interne doorgroei is daarom zeker mogelijk!

Leer Voort beter kennen

Groei verder. Ga Voort. Met dit motto brengen we elk jaar honderden technische specialisten en opdrachtgevers bij elkaar in de Bouwkunde, Civiele techniek, Industrie, High Tech, Installatietechniek en Geo-informatie. Mensen en organisaties die verder willen komen. Niet omdat we denken dat ze bij elkaar passen: we wéten het!

Elke dag werken onze ambitieuze, hechte teams hard aan de juiste match en (persoonlijke) groei. De groei van onze professionals, opdrachtgevers, Voort maar ook de groei van jezelf. We vieren graag successen en leren van elkaar. Dat combineren we met potjes tafelvoetbal, vrijdagmiddagborrels en teamuitjes. Allemaal onder onze kernwaarden VerbindendBevlogenDoelgericht en Eigenaarschap.

Bijzondere momenten en successen vieren we graag. Drie keer per jaar komen daarom alle zeven kantoren bij elkaar voor een borrel, activiteit, evenement of reis.

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Klaar voor de sprong voorwaarts

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als Recruiter? Dan leren we je graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek! Na het invullen van onderstaand formulier nemen we contact met je op. Jij kan ook rechtstreeks contact opnemen met Corporate Recruiter Gerwin Bakker (+31 6 82 88 72 28). Hij helpt je graag verder.

Kom meer te weten over werken bij Voort