Werken bij Voort
Recruiter

Het vinden van de juiste mensen, dat begint bij jou als recruiter bij Voort. Als geen ander weet je hoe je online kanalen afzoekt naar geschikte kandidaten, pleeg je interessante telefoontjes en sta je op beurzen en hogescholen. Allemaal om de juiste personen voor onze opdrachtgevers te vinden. Jij weet precies hoe professionals in elkaar steken en wat je tegen hen kan zeggen om hen over te halen voor een gesprek. Dat is tenslotte wat jij het allerliefste doet én het beste kan. Ben jij klaar voor de sprong voorwaarts?

Oriënterend gesprek aanvragen

 

Schuilt er een Recruiter in jou?

Jij kent LinkedIn op je duimpje. Geef jou één ochtend en je hebt al jouw LinkedIn updates gecheckt en een aantal interessante profielen gevonden. Daar ligt eenmaal jouw kracht. Het online zoeken combineer je graag met echt contact op beurzen en hogescholen, waar je studenten en pas afgestudeerde professionals ontmoet. Heb je even geen inspiratie? Dan geef je alles tijdens een potje tafelvoetbal met collega’s. Want dat jij fanatiek bent, dat is iets wat zeker is!

Als Recruiter bij Voort houd je jouw eigen netwerk warm door contact met pas afstudeerden en ervaren professionals. Dit kan in de Bouwkunde of Civiele techniek zijn, of juist in de Installatietechniek, Industrie, High Tech of Geo-Informatie. Jij kijkt verder dan een CV en gaat graag de dialoog aan. Jij wilt alles weten over professionals. Wat zijn hun ambities? Passen ze bij één van onze opdrachtgevers? Willen ze verder groeien in hun carrière? Je herkent potentie en pikt de juiste mensen eruit. Bij geen reactie zit jij niet bij de pakken neer. Met reminders en met een goede overtuigingskracht haal jij alles uit een connectie!

Wanneer je iemand hebt gevonden die past binnen het plaatje, plan je een kennismakingsgesprek met één van jouw collega-consultants in. Jij bent enthousiast over deze kandidaat: nu gaat de consultant aan de slag om de match te creëren bij de juiste opdrachtgever. Ondertussen zoek jij verder en houd je het contact warm met mensen die je al een tijd niet hebt gesproken. Je bent niet alleen een netwerker, maar ook oprecht geïnteresseerd in mensen en resultaatgericht. Hierdoor pas je helemaal bij Voort!

Bekijk onze interne vacatures

“Het leukste aan mijn rol als Recruiter is dat je de verbinding bent tussen je team, de kandidaat en Voort. Je bent echt het visitekaartje. Ik werk samen met een gedreven, hardwerkend team waar plezier maken en ambities najagen centraal staan. Voort creëert hierbij veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling!”
Megan Rienstra - Recruiter

Kom jij ons team versterken? Dit krijg je bij Voort

Een goed salaris

Een Recruiter krijgt bij Voort een salaris tussen de €2.300,- en €3.500,- (dit is afhankelijk van je ervaring).

Een eigen bonusregeling
Goede, secondaire arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een werkplek aan waar jij met veel plezier alles van jezelf kunt geven. Waar je successen behaalt en jezelf blijft ontwikkelen. Waar jij dé specialist bent binnen jouw functie. Daarom bieden wij de volgende secondaire arbeidsvoorwaarden aan:

  • dertig vakantiedagen;
  • een leaseauto, telefoon en laptop;
  • de mogelijkheid om hybride te werken;
  • op jouw kantoor vind je altijd fruitmanden, rijk gevulde koelkasten en koektrommels waar je gebruik van mag maken. Ook verzorgen we je dagelijkse lunch (tegen een kleine vergoeding) en een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • er zijn drie landelijke Voort meetings, die in het teken staan van verbinding met de collega’s vanuit alle kantoren. Dit kan een presentatie + borrel zijn dat gericht is op de resultaten, of juist een zomer- of kerstevent dat alle verwachtingen overtreft.
Veel ontwikkelmogelijkheden

Bij Voort focussen we ons niet alleen op de ontwikkeling van onze professionals. We vinden jouw groei ook erg belangrijk. Dat kan op de volgende manieren:

  • met de tweejarige opleiding bij Kenneth Smith ontwikkel je jouw commerciële vaardigheden verder;
  • elk jaar mag je drie persoonlijke of salesgerichte trainingen volgen uit onze eigen Voort Academy;
  • je krijgt actieve en persoonlijke begeleiding bij het verder ontwikkelen van jouw talenten;
  • je werkt in een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte krijgt voor eigen initiatieven.

Bekijk het cursusaanbod van onze Voort Academy

Samen werken aan groei

Bij Voort werk je samen in een team. Je werkt met andere ambitieuze verbinders zoals jij die mensen en bedrijven samenbrengen. Je collega’s zijn dus per definitie sociaal. Ze moedigen elkaar aan, houden de energie erin en zijn niet vies van een geintje tussendoor. Of een potje tafelvoetbal.

Bij Voort is verder iedereen gedreven. De lijnen zijn kort en iedereen is toegankelijk, van directie tot administratie. Samen werk je aan groei!

Doorgroeikansen

Werken bij Voort betekent veel vrijheid om te pionieren. Je bouwt je eigen netwerk van kandidaten op in jouw vakgebied en regio. Dit netwerk leer door en door kennen. Je bent tenslotte onwijs nieuwsgiering naar hun behoeften en uitdagingen.

Ben je op een gegeven moment uitgeleerd en ambieer je de volgende stap in je carrière? Ook dan zit je bij Voort goed. Bij ons is al menig collega doorgegroeid van junior naar een Team lead rol. Eens proeven aan een ander vakgebied binnen de techniek? Of misschien wel een andere rol? Dat is allemaal mogelijk.

Leer Voort beter kennen

Groei verder. Ga Voort. Met dit motto brengen we elk jaar honderden technische specialisten en opdrachtgevers bij elkaar. Mensen en organisaties die verder willen komen. Niet omdat we denken dat ze bij elkaar passen: we wéten het!

Elke dag werken onze ambitieuze, hechte teams hard aan de juiste match en (persoonlijke) groei. De groei van onze professionals, opdrachtgevers, Voort maar ook de groei van jezelf. We vieren graag successen en leren van elkaar. Dat combineren we met potjes tafelvoetbal, vrijdagmiddagborrels en teamuitjes. Allemaal onder onze kernwaarden Verbindend, Bevlogen, Doelgericht en Eigenaarschap.

Bij Voort vinden we verbinding belangrijk. Dat betekent niet alleen goede interne communicatie en duidelijke verwachtingen, maar ook het vieren van bijzondere momenten. Drie keer per jaar komen daarom alle zeven kantoren bij elkaar voor een borrel, activiteit, evenement of reis.

Ontdek jouw toekomstige collega’s

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Klaar voor de sprong voorwaarts

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als Recruiter? Dan leren we je graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor deze rol. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij als Recruiter bij Voort.

Oriënteer jezelf met een vrijblijvend gesprek

Lees de verhalen van onze collega's