BIM-modelleur afbeelding, talentprogramma

Talentprogramma’s

Werk en studie combineren, om zo te blijven groeien in je vak. Dat kan via Voort! Met keuze uit elf verschillende talentprogramma’s en twee opleidingen blijf jij bouwen aan je carrière.

Meld je aan voor een talentprogramma Contact

Kies je eigen talentprogramma bij Voort

Met een talentprogramma van Voort ga jij je naast je baan verder ontwikkelen in jouw vakgebied. Zo heb je de zekerheid van een baan die jou verder brengt en kun jij je volledig op je ontwikkeling richten. Dit met veel afwisseling en goede arbeidsvoorwaarden, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken en je alleen hoeft te focussen op jouw groei.

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

De voordelen van deze programma’s

  • Je doet gerichte werkervaring op;
  • Je leert bij in je eigen vakgebied;
  • Je krijgt direct een goed salaris;
  • Je krijgt persoonlijke sturing en coaching;
  • Je leert de organisatie goed kennen;
  • Je hebt veel ontwikkelmogelijkheden.

Ik wil direct solliciteren

"Met het talentprogramma kon ik sneller en beter meedraaien in mijn nieuwe functie. Niet alleen omdat ik met de programmatuur leerde werken, maar ook omdat in het talentprogramma een stuk persoonlijke ontwikkeling zat."
Martijn Serrarens, BIM modelleur

Ontdek al onze groeimogelijkheden

Naast de talentprogramma’s kan je binnen Voort ook op andere manieren werken aan je eigen ontwikkeling.

Voort Academy

Als technisch professional ben je nooit uitgeleerd. Dat is de reden dat wij via de Voort Academy technische én persoonlijke trainingen aanbieden. Alle professionals die in dienst zijn van Voort, mogen ieder jaar kosteloos 3 trainingen volgen. Deze trainingen worden gegeven door ervaren trainers en docenten en de kennis die je opdoet, kan je direct toepassen in de praktijk.

Coachingstraject

Groeien is niet altijd eenvoudig. Je kunt vragen hebben als…

  • Welke richting heb ik voor ogen?
  • Beschik ik over de juiste competenties?
  • Hoe haal ik voldoening uit mijn werk?
  • Waar liggen mijn interesses?

Om deze vragen te beantwoorden, is er vanuit Voort een coachingstraject, waar je bewust wordt van je sterke en verbeterpunten. Het traject bestaat uit een tweetal gesprekken met een eigen coach van Human Connection. Door de gesprekken en huiswerkopdrachten ga je aan de slag met concrete ontwikkelpunten en sta je binnen de kortste keren sterk(er) in je schoenen.

Opleidingsbudget

Een studie volgen? Verder specialiseren? Gebruik je opleidingsbudget! Jij weet zelf het best waar jij jezelf in wilt ontwikkelen. Wanneer je via Voort werkt, krijg je ieder jaar € 1250,- opleidingsbudget om in te zetten voor een training of opleiding. Mooi meegenomen, toch? Dit kun je gewoon gebruiken naast de 3 kosteloze trainingen van de Academy.

Vraag een adviesgesprek aan

Kickstart jouw carrière met een talentprogramma

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Blogs