Talentprogramma’s
 klaar voor de sprong voorwaarts

Werk en studie combineren, om zo te blijven groeien in je vak. Dat kan via Voort! Met keuze uit zeven verschillende talentprogramma’s binnen de techniek blijf jij bouwen aan je carrière.

Solliciteer direct  Contact

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Talentprogramma
 • Kies je eigen talentprogramma bij Voort

  Met een talentprogramma van Voort ga jij je naast je baan verder ontwikkelen in jouw vakgebied. Zo heb je de zekerheid van een baan die jou verder brengt en kun jij je volledig op je ontwikkeling richten. Dit met veel afwisseling en goede arbeidsvoorwaarden, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken en je alleen hoeft te focussen op jouw groei. Zo word jij binnen  een jaar dé specialist binnen je vakgebied!

  De voordelen van de talentprogramma’s

  ✔️ Je doet gerichte werkervaring op;
  ✔️ Je leert bij in je eigen vakgebied;
  ✔️ Je krijgt direct een goed salaris;
  ✔️ Je krijgt persoonlijke sturing en coaching;
  ✔️ Je leert de organisatie goed kennen;
  ✔️ Je hebt veel ontwikkelmogelijkheden.

  Solliciteer direct

  Ontdek al onze groeimogelijkheden

  Voort Academy
  Naast de talentprogramma’s kan je binnen Voort ook op andere manieren werken aan je eigen ontwikkeling. Bij Voort ben je namelijk nooit uitgeleerd! Dat is de reden dat wij via de Voort Academy technische én persoonlijke trainingen aanbieden. Ben je als technisch professional via Voort in dienst, dan mag je ieder jaar kosteloos drie trainingen volgen. Deze trainingen worden gegeven door ervaren trainers en docenten. De kennis pas je gelijk toe in de praktijk!

  Coachingstraject
  Groeien is niet altijd eenvoudig. Je kunt vragen hebben over welke richting je op wilt gaan, of je over de juiste competenties beschikt of waar je interesses liggen. Met ons coachingstraject word je bewust van je sterke en verbeterpunten. Het traject bestaat uit een tweetal gesprekken met een eigen coach van Human Connection. Door de gesprekken en huiswerkopdrachten ga je aan de slag met concrete ontwikkelpunten en sta je binnen de kortste keren sterk(er) in je schoenen.

  Opleidingsbudget
  Een studie volgen? Verder specialiseren? Gebruik je opleidingsbudget! Jij weet zelf het best waar jij jezelf in wilt ontwikkelen. Wanneer je via Voort werkt, krijg je ieder jaar € 1.500,- opleidingsbudget om in te zetten voor een training of opleiding. Mooi meegenomen, toch? Dit kun je gewoon gebruiken naast de 3 kosteloze trainingen van de Academy.

  Vraag een adviesgesprek aan

  "Met het talentprogramma kon ik sneller en beter meedraaien in mijn nieuwe functie. Niet alleen omdat ik met de programmatuur leerde werken, maar ook omdat in het talentprogramma een stuk persoonlijke ontwikkeling zat."
  Martijn Serrarens, BIM modelleur

  Jij groeit toch ook verder? Solliciteer nu op jouw favoriete programma!

  Blogs