Geo informatie

Talentprogramma
gericht op jou(w) persoonlijke ontwikkeling

Werken of toch doorstuderen? Bij Voort kan het allebei. Met het talentprogramma Gis Advanced Program blijf je jezelf verder ontwikkelen binnen je vakgebied. Binnen een jaar ben jij twee stappen verder dan iemand die het programma niet volgt en in dezelfde functie werkzaam is!

Solliciteer direct

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Talentprogramma
 • Talentprogramma Gis Advanced Program
 • Word de nieuwe Esri specialist bij jouw opdrachtgever

  Heb je al ervaring in het GIS vakgebied en wil je je verder ontwikkelen in de Esri producten? Dan is dit talentprogramma iets voor jou. Je verbreedt je kennis in ArcGIS Pro, ArcGIS Enterprise, FME en verschillende tools. Dat niet alleen: ook ontwikkel je verder op persoonlijk vlak. Zo leer je alle facetten van krachtig leiderschap, weet je hoe je succesvol kan beïnvloeden en hoe je hoofdzaken van bijzaken kunt onderscheiden. Van deze vaardigheden heb je de rest van je leven profijt!

  Vergroot je netwerk
  Alsof dat nog niet genoeg is, bouw je ook aan je netwerk. Je volgt het talentprogramma namelijk niet alleen, maar samen met andere technische professionals uit de geo-informatie. Door ons netwerk van 800+ opdrachtgevers leer jij bedrijven en werkgevers kennen, die kunnen bijdragen aan jouw carrière. Samen met de begeleiding vanuit Voort en het talentprogramma bereik jij je ambities.

  Download de brochure

  Is dit talentprogramma iets voor jou?

  Jij wilt groeien in je carrière en hebt ambitie. Je bouwt graag mee aan de toekomst van Nederland. Met het op maat gemaakt programma van Voort specialiseer jij je in het onderwerp van jouw keuze. Dat doe je naast de baan die we voor jou vinden bij een van onze opdrachtgevers. Een baan die echt past bij jou en je ambities. Groei jij ook verder in jouw carrière op kosten van Voort?

  Vraag een adviesgesprek aan

  Traineeship voor ambitieuze professionals
  Jij wilt tenslotte vooruit

  Wat je ook kiest, deze kans geeft jou gegarandeerd een voorspong en baanzekerheid. Aan de hand van jouw eigen plan ga je het hele jaar jezelf ontwikkelen met een vaste persoonlijke coach. Dit doe je via klassikale trainingen en/of via e-learnings. Met trainingen en rollenspellen leer je veel over jezelf en leer je ook van anderen. Want je volgt dit traject niet alleen, maar in een groep met Voort professionals. Ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan kies je drie extra trainingen uit onze Voort Academy.

  Bekijk het cursusaanbod van onze Voort Academy

  Voor wie is het Talentprogramma?

  Dit programma is voor iedereen met 0-3 jaar werkervaring in het GIS werkveld, met een hbo/wo diploma van een relevante opleiding (of bijna afgerond). Het hebben van een (afstudeer)stage of project dat aansluit op het Voort talentprogramma, is een pre. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en wilt bijvoorbeeld aan de slag als Geo-data analist of GIS Productontwikkelaar.

  Start met een Voort talentprogramma

  Om je beter te leren kennen, nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor het Voort talentprogramma. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij met het Voort Gis Advanced Program.

  Zie je het talentprogramma helemaal zitten? Meld je aan!

  Lees de verhalen van andere trainees