Over Voort

Voort is de detacheerder voor technisch Nederland. Het valt onder het moederbedrijf The Employment Group (TEG). TEG is een innovatief platform bestaande uit specialistische bedrijven in de staffing industrie.

Naast Voort vallen ook de zusterbedrijven Faber en koen onder TEG.  Alle bedrijven focussen zich op het verbinden van professionals of vakmensen aan opdrachtgevers in specifieke marktsegmenten. Met de hulp van het moederbedrijf kunnen de bedrijven uitgroeien tot marktleider in hun segment.

Wat doen Faber en koen?

De twee bedrijven zijn specialisten in de staffing industrie.

Faber

Faber is actief in de bouw en schildersbranche. Met ruim 2000 vakmensen aan het werk is het bedrijf de marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in hun branche. Ze zijn uitgegroeid tot de absolute specialist en met de ambitieuze doelstellingen blijft Faber groeien. Meer weten over Faber? Ga naar de website.

koen

koen geeft slimmeriken uitdagende opdrachten. Deze slimmeriken komen in dienst bij koen en werken op projectbasis voor diverse opdrachtgevers binnen de publieke en technische sector. Zij staan voor kennis, kunde en karakter. Experts in het vakgebied. Vaardig en nooit uitgeleerd. Zo leren zij en is de opdrachtgever echt geholpen. Meer weten over koen? Ga naar de website.