Samen werken aan groei
Dat is onze kracht

Bij Voort werken technische professionals binnen diverse vakgebieden. Speciaal voor technische professionals met onbedwongen energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme die willen groeien. Ontdek welke technische baan en welk vakgebied jouw hart sneller laat kloppen.

Vacatures   Talentprogramma   Adviesgesprek

Bij Voort sta jij centraal

Heb je al jaren ervaring of kom je net de arbeidsmarkt op? Of je in je vrije tijd nou bezig bent met technische challenges, of liever op de bank hangt met de nieuwste game. Dat maakt helemaal niet uit! Het gaat erom dat je doet wat je leuk vindt. Waar word jij blij van? Waar krijg je energie van?

We werken samen met meer dan 800 opdrachtgevers. Met een deel van hen werken we intensief samen, waardoor we de organisatie en afdelingen door en door kennen. Hierdoor hebben we kennis van vacatures die nog niet gepubliceerd zijn, of niet openstaan via het bedrijf. Wat voor functie je ook zoekt. Bij grote of kleine bedrijven. Wij helpen je met de eerste stap. Voor een functie waarin je jouw kennis, kunde en ambitie echt tot zijn recht kan laten komen.

Is werken via Voort iets voor jou? Ontdek de FAQ’s!

Kom ik bij Voort in dienst?

Je komt bij Voort in dienst. Wij detacheren jou bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij zorgen we dat jouw baan past bij je wensen en ambities. Je wilt tenslotte groeien!

Je houdt zelf de regie. Ook heb je de zekerheid van een goed contract. Detacheren is namelijk niet hetzelfde als werken bij een uitzendbureau.

Je hebt bij Voort dezelfde voorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever in dienst zou treden. Jouw salaris is dus even hoog en de voorwaarden zijn net zo goed.

Wat voor contract krijg ik?

Je krijgt een normale arbeidsovereenkomst (dus geen uitzendovereenkomst). Daarmee heb je dezelfde zekerheden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever zou werken. Met een even hoog salaris en even goede voorwaarden.

De duur van je contract gaat in goed overleg. Een jaarcontract, vast contract of liever een contract voor de duur van een project. Het kan allemaal.

Wat zijn de opleidingsmogelijkheden?

Bij Voort kan je alle kanten op. Zo kan je als professional bij Voort verschillende talentprogramma’s en opleidingen volgen.

Verder kan je kiezen uit een groot en divers aanbod trainingen in onze Voort Academy. Van technische trainingen tot persoonlijke trainingen. Per jaar kan je er drie kosteloos volgen.

Daarnaast krijg je een opleidingsbudget van € 1.250,- die je vrij kan besteden aan opleidingen, trainingen of coaching in overleg met jouw consultant en opdrachtgever.

Met 0 tot 3 jaar werkervaring kan je kiezen voor een talentprogramma. Deze volg je naast jouw baan. Na een jaar ben jij een echte specialist in je vakgebied. Andere behoeften? Alles is bespreekbaar.

Je hebt een vast contactpersoon bij Voort die jou persoonlijk begeleidt en met je spart over jouw groei.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Jij wilt groeien. Snappen we. Daarom helpen we jou met je carrière plan. Toe aan de volgende stap? Er zijn veel professionals die jaren via Voort werken voor verschillende opdrachtgevers om zo meer kennis en ervaring op te doen.

Switchen is een stuk eenvoudiger bij een detacheringsbureau dan wanneer je bij een technisch bedrijf werkt. Je kan ook via Voort doorgroeien bij dezelfde opdrachtgever als deze hier de kansen voor biedt.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Eerst leren we elkaar kennen. Samen bespreken we jouw talenten, ambities en wensen. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem. Wij kennen de technische arbeidsmarkt op ons duimpje. Zodoende kunnen we je goed adviseren. Vervolgens vinden we één of meerdere opdrachtgevers voor jou.

Wie jij bent en wat je wilt staan daarbij voorop. We matchen je ook op talenten, ambities en bedrijfscultuur. Zodat jij echt op je plek zit bij de opdrachtgever. In overleg met jou stellen we je voor. Zij nodigen je uit voor een sollicitatiegesprek, dat we samen voorbereiden.

Ben je positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan via Voort.

Wat als ik toch niet tevreden ben met een baan?

Door jouw kwaliteiten, ambities en wensen te achterhalen vinden we een baan die bij jou past.

Blijkt het uiteindelijk toch geen perfecte match vanuit jou of de werkgever? Kaart dit dan gewoon aan bij ons, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing. Dit kan een baan zijn bij een andere opdrachtgever, een andere functie of een oplossing buiten Voort om. We staan klaar om alle mogelijkheden met je door te nemen.

We willen namelijk dat jij blij wordt van je baan!

Hoe is de begeleiding vanuit Voort?

Je krijgt een vaste consultant die alles voor jou regelt. Hij of zij staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw consultant begeleidt je ook bij je sollicitatiegesprek en bij je (online) profilering.

Ook spreek je jouw consultant regelmatig om jouw voortgang te bespreken. Er zijn meerdere evaluatiemomenten per jaar om te bespreken hoe het met je gaat.

Samen kijken we naar jouw groeikansen. Met onder andere trainingen van de Voort Academy, coaching en het opleidingsbudget kom jij tenslotte verder.

Wat is het salaris?

Er zijn vaak aannames dat je bij een detacheerder minder betaald krijgt dan wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever in dienst gaat. Dit klopt niet. Sterker nog, het is wettelijk bepaald dat dit niet eens mag.

Je verdient dus een marktconform salaris op basis van je opleiding, werkervaring, talenten en ambities. Net zoals je bij de opdrachtgever zou krijgen.

Hoeveel vakantiedagen krijg ik?

Je krijgt sowieso  25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Atv- en adv-dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever.

Kan ik een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Natuurlijk, dat juichen we juist toe. Het is goed om je te oriënteren. In een kennismakingsgesprek helpen we jou uit te zoeken welke functie en wat voor soort bedrijf bij jou past. Uiteraard nemen we hierin de mogelijkheden van Voort mee, maar het staat je vrij om hier niets mee te doen. Jij hebt de regie.

Heb je nog een vraag? Neem gerust contact op met een consultant bij jou in de buurt. Bekijk hier de vestigingen en contactgegevens.

Technische professionals aan het woord

Ben jij op zoek naar een technische baan?

Heb je na het doorspitten van alle vacatures niet de vacature gevonden waar je direct enthousiast van wordt? In veel gevallen is het best lastig inschatten waar jij helemaal tot je recht komt. Voort helpt je de beste keuze te maken.

Als specialist in de technische arbeidsbemiddeling kennen wij ruim 800+ bedrijven in de techniek. We kennen de bedrijfscultuur en leren jou ook goed kennen. Zo kunnen we de beste match maken. Ook hebben we ingangen die je zelf niet hebt. En kennen we nieuwe vacatures voordat die online staan.

Stuur ons een open sollicitatie of neem contact op met één van onze recruiters of consultants en vraag direct een adviesgesprek aan. We denken graag vrijblijvend met je mee.