Werken bij Voort
Consultant

Met een ambitieus team aan je zijde, de belangrijkste doelstellingen in je achterhoofd én een flink portie enthousiasme en doorzettingsvermogen ben jij klaar voor een nieuw avontuur als Consultant bij Voort. Klaar om mensen en opdrachtgevers te laten groeien in de techniek. Dat is tenslotte wat jij het allerliefst doet én het beste kan. Jij wilt de beste in jouw vak zijn. Door niet alleen anderen te laten groeien, maar ook jezelf! Ben jij klaar voor de sprong voorwaarts bij Voort?

Oriënterend gesprek aanvragen

Schuilt er een Consultant in jou?

Bij Voort is geen enkele dag hetzelfde. Dat is maar goed ook, want dat is niet aan jou besteed. Geef jou maar dynamische dagen die variëren van netwerken en gesprekken voeren tot de juiste match maken en potjes tafelvoetbal. Want dat jij fanatiek bent, dat is iets wat zeker is. Daarom ga jij ook tot het uiterste om een mooie match te maken tussen professionals en opdrachtgevers uit de techniek.

Als Consultant bij Voort heb je een eigen netwerk dat je uitbouwt en beheert. Dat kan in de Bouwkunde of Civiele techniek zijn, of juist in de Installatietechniek, Industrie, High Tech of Geo-Informatie. Als geen ander weet jij wat professionals drijft. Waar worden ze enthousiast van? In wat voor omgeving komen ze het beste tot hun recht? Het is geen probleem als je niet alles weet over het vakgebied dat jou interessant lijkt. Bij Voort groei je, samen met je bevlogen collega’s, verder in je vak.

Ook bij klanten kijk je graag verder dan de oppervlakte. Je wilt weten hoe hun bedrijf of proces nu echt in elkaar steekt. Wat voor hen dé ideale kandidaat is. Niet alleen omdat je zo de juiste professional aan de opdrachtgever kunt koppelen, maar ook omdat dit wordt gewaardeerd. Je bouwt zo een langdurige, goede samenwerking met bestaande klanten én met nieuwe klanten die je zelf aanhaakt.

Bekijk onze interne vacatures

“Bij Voort ervaar ik veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte in mijn functie als Consultant. Er wordt gekeken naar wat ik nodig heb om succesvol te worden én er wordt naar mij geluisterd. Hierdoor kan je als Consultant authentiek zijn, waardoor je ook betere relaties kan aangaan met professionals en klanten.”
Koen van Ligten - Consultant

Kom jij ons team versterken? Dit krijg je bij Voort

Een goed salaris

Een Consultant krijgt bij Voort een salaris tussen de €2.300,- en €3.500,- (dit is afhankelijk van je ervaring).

Een eigen bonusregeling
Goede, secondaire arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een werkplek aan waar jij met veel plezier alles van jezelf kunt geven. Waar je successen behaalt en jezelf blijft ontwikkelen. Waar jij dé specialist bent binnen jouw functie. Daarom bieden wij de volgende secondaire arbeidsvoorwaarden aan:

  • dertig vakantiedagen;
  • een leaseauto, telefoon en laptop;
  • de mogelijkheid om hybride te werken: 40% thuis en 60% op kantoor;
  • op jouw kantoor vind je altijd fruitmanden, rijk gevulde koelkasten en koektrommels waar je gebruik van mag maken. Ook verzorgen we je dagelijkse lunch (tegen een kleine vergoeding) en een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • er zijn drie landelijke Voort meetings, die in het teken staan van verbinding met collega’s vanuit alle kantoren. Dit kan een presentatie + borrel zijn dat gericht is op resultaten, of juist een zomer- of kerstevent dat alle verwachtingen overtreft.
Veel ontwikkelmogelijkheden

Jij zorgt er als Consultant niet alleen voor dat jouw professionals zich optimaal verder kunnen ontwikkelen. Bij Voort focus jij ook op je eigen persoonlijke groei. Dat kan op de volgende manieren:

  • met de tweejarige opleiding bij Kenneth Smith ontwikkel je jouw commerciële vaardigheden verder;
  • elk jaar mag je drie persoonlijke of salesgerichte trainingen volgen uit onze eigen Voort Academy;
  • je krijgt actieve en persoonlijke begeleiding bij het verder ontwikkelen van jouw talenten;
  • je werkt in een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte krijgt voor eigen initiatieven.

Bekijk het cursusaanbod van onze Voort Academy

Samen werken aan groei

Je runt je eigen business, maar je hebt ook een groep collega’s om je heen staan. Andere ambitieuze verbinders zoals jij die mensen en bedrijven samenbrengen. Je collega’s zijn dus per definitie sociaal. Ze moedigen elkaar aan, houden de energie erin en zijn niet vies van een geintje tussendoor. Of een potje tafelvoetbal.

Bij Voort is verder iedereen gedreven. De lijnen zijn kort en iedereen is toegankelijk, van directie tot administratie. Samen werk je aan groei!

Je eigen business opzetten en ruime doorgroeikansen

Werken bij Voort betekent veel vrijheid om te pionieren. Je bouwt je eigen netwerk van professionals en opdrachtgevers op in jouw vakgebied en regio. Deze mensen en bedrijven leer je door en door kennen. Je bent tenslotte onwijs nieuwsgiering naar hun behoeften en uitdagingen. Eigenlijk kan je het zien als jouw eigen business runnen.

Ben je op een gegeven moment uitgeleerd en ambieer je de volgende stap in je carrière? Ook dan zit je bij Voort goed. Bij ons is al menig collega doorgegroeid van junior naar een managing rol. Eens proeven aan een ander vakgebied binnen de techniek? Of misschien wel een andere rol? Dat is allemaal mogelijk.

Leer Voort beter kennen

Groei verder. Ga Voort. Met dit motto brengen we elk jaar honderden technische specialisten en opdrachtgevers bij elkaar. Mensen en organisaties die verder willen komen. Niet omdat we denken dat ze bij elkaar passen: we wéten het!

Elke dag werken onze ambitieuze, hechte teams hard aan de juiste match en (persoonlijke) groei. De groei van onze professionals, opdrachtgevers, Voort maar ook de groei van jezelf. We vieren graag successen en leren van elkaar. Dat combineren we met potjes tafelvoetbal, vrijdagmiddagborrels en teamuitjes. Allemaal onder onze kernwaarden Verbindend, Bevlogen, Doelgericht en Eigenaarschap.

Bij Voort vinden we verbinding belangrijk. Dat betekent niet alleen goede interne communicatie en duidelijke verwachtingen, maar ook het vieren van bijzondere momenten. Drie keer per jaar komen daarom alle zeven kantoren bij elkaar voor een borrel, activiteit, evenement of reis.

Ontdek jouw toekomstige collega’s

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Klaar voor de sprong voorwaarts

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als Consultant? Dan leren we je graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor de rol van Consultant. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij als Consultant bij Voort.

Ga vrijblijvend met ons in gesprek

Lees de verhalen van onze Consultants