Consultant bij Voort

Met een ambitieus team aan je zijde, de belangrijkste doelstellingen in je achterhoofd én een flink portie enthousiasme en doorzettingsvermogen ben jij klaar voor een nieuw avontuur als Consultant bij Voort. Klaar om mensen en opdrachtgevers te laten groeien in de techniek. Dat is tenslotte wat jij het allerliefst doet én het beste kan. Jij wilt de beste in jouw vak zijn. Door niet alleen anderen te laten groeien, maar ook jezelf! Ben jij klaar voor de sprong voorwaarts bij Voort?

Ga met ons in gesprek

Hier krijg jij energie van!

Bij Voort is geen enkele dag hetzelfde. Dat is maar goed ook, want dat is niet aan jou besteed. Geef jou maar dynamische dagen die variëren van netwerken en gesprekken voeren tot de juiste match maken en potjes tafelvoetbal. Want dat jij fanatiek bent, dat is iets wat zeker is. Daarom ga jij ook tot het uiterste om een mooie match te maken tussen professionals en opdrachtgevers uit de techniek.

Als Consultant bij Voort heb je een eigen netwerk dat je uitbouwt en beheert. Als geen ander weet jij wat professionals drijft. Zo weet je waar ze enthousiast van worden én in wat voor omgeving ze het beste tot hun recht komen. Ben je nieuw in het vak? Dat is geen probleem. Bij Voort groei je, samen met je bevlogen collega’s, verder.

Ook bij klanten kijk je graag verder dan de oppervlakte. Je wilt weten hoe hun bedrijf of proces nu echt in elkaar steekt. Wat voor hen dé ideale kandidaat is. Niet alleen omdat je zo de juiste professional aan de opdrachtgever kunt koppelen, maar ook omdat dit wordt gewaardeerd. Je bouwt zo een langdurige, goede samenwerking met bestaande klanten op en creëert nieuwe klantrelaties.

Direct naar de vacatures

Een greep uit onze consultant vacatures

“Bij Voort ervaar ik veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte in mijn functie als Consultant. Er wordt gekeken naar wat ik nodig heb om succesvol te worden én er wordt naar mij geluisterd. Hierdoor kan je als Consultant authentiek zijn, waardoor je ook betere relaties kan aangaan met professionals en klanten.”
Koen van Ligten - Consultant

Kom jij ons team versterken? Dit kun je bij ons verwachten

Een goed salaris

Een Consultant krijgt bij Voort een salaris variërend van €2.500,- tot €3.500,- (dit is afhankelijk van je ervaring).

Een eigen bonusregeling

Bij Voort heb je als Consultant een eigen bonusregeling.

Goede, secondaire arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een werkplek aan waar jij met veel plezier alles van jezelf kunt geven. Waar je successen behaalt en jezelf blijft ontwikkelen. Waar jij dé specialist bent binnen jouw functie. Daarom bieden wij de volgende secondaire arbeidsvoorwaarden aan:

  • dertig vakantiedagen;
  • een leaseauto, telefoon en laptop;
  • we zijn veel op kantoor te vinden. Zo leren we van elkaar en maken we elkaar daarmee beter. Je hebt wel de mogelijkheid om één dag in de week thuis te werken;
  • op jouw kantoor vind je altijd fruitmanden, rijk gevulde koelkasten en koektrommels waar je gebruik van mag maken. Ook verzorgen we je dagelijkse lunch (tegen een kleine vergoeding) en een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • twee keer per jaar houden wij een Vitaliteitsweek, waar we de focus leggen op gezondheid en een goede werk-privébalans;
  • bij ons staat verbinding centraal. Om die reden komen we vanuit heel het land meerdere keren per jaar bij elkaar om te netwerken, te ontspannen en successen te vieren! Een tof feest aan het strand inclusief overnachting? Check. Een kerstfeest met DJ, zanger en lopend buffet? Check. Zelfs een reisje naar Lissabon kon in 2022 niet ontbreken.Ook hebben we zakelijke events. Hier staan we, naast verbinding, stil op resultaten en de toekomstplannen van Voort.
Veel ontwikkelmogelijkheden

Jij zorgt er als Consultant niet alleen voor dat jouw professionals zich optimaal verder kunnen ontwikkelen. Bij Voort focus jij ook op je eigen persoonlijke groei. Dat kan op de volgende manieren:

  • met de tweejarige opleiding bij Kenneth Smith ontwikkel je jouw commerciële vaardigheden verder;
  • elk jaar mag je drie persoonlijke of salesgerichte trainingen volgen uit onze eigen Voort Academy;
  • je krijgt actieve en persoonlijke begeleiding bij het verder ontwikkelen van jouw talenten, via bijvoorbeeld een Onboarding en een eigen buddy;
  • je werkt in een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte krijgt voor eigen initiatieven.

Bekijk het cursusaanbod van onze Voort Academy

Samen werken aan groei

Je runt je eigen business, maar je hebt ook een groep collega’s om je heen staan. Andere ambitieuze verbinders zoals jij die mensen en bedrijven samenbrengen. Je collega’s zijn dus per definitie sociaal. Ze moedigen elkaar aan, houden de energie erin en zijn niet vies van een geintje tussendoor. Of een potje tafelvoetbal.

Bij Voort is verder iedereen gedreven. De lijnen zijn kort en iedereen is toegankelijk, van directie tot administratie. Samen werk je aan groei!

Je eigen business opzetten en ruime doorgroeikansen

Werken bij Voort betekent veel vrijheid om te pionieren. Je bouwt je eigen netwerk van professionals en opdrachtgevers op in jouw vakgebied en regio. Deze mensen en bedrijven leer je door en door kennen. Je bent tenslotte onwijs nieuwsgierig naar hun behoeften en uitdagingen. Zo run je min of meer je eigen business!

Ambieer je de volgende stap in je carrière? Ook dan zit je bij Voort goed. Bij ons is al menig collega doorgegroeid van junior naar manager. Interne doorgroei is daarom zeker mogelijk!

Leer Voort beter kennen

Groei verder. Ga Voort. Met dit motto brengen we elk jaar honderden technische specialisten en opdrachtgevers bij elkaar in de Bouwkunde, Civiele techniek, Industrie, High Tech, Installatietechniek en Geo-informatie. Mensen en organisaties die verder willen komen. Niet omdat we denken dat ze bij elkaar passen: we wéten het!

Elke dag werken onze ambitieuze, hechte teams hard aan de juiste match en (persoonlijke) groei. De groei van onze professionals, opdrachtgevers, Voort maar ook de groei van jezelf. We vieren graag successen en leren van elkaar. Dat combineren we met potjes tafelvoetbal, vrijdagmiddagborrels en teamuitjes. Allemaal onder onze kernwaarden Verbindend, Bevlogen, Doelgericht en Eigenaarschap.

Bijzondere momenten en successen vieren we graag. Drie keer per jaar komen daarom alle zeven kantoren bij elkaar voor een borrel, activiteit, evenement of reis.

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Klaar voor de sprong voorwaarts

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als Consultant? Dan leren we je graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek! Na het invullen van onderstaand formulier nemen we contact met je op. Jij kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Corporate Recruiter Gerwin Bakker (+31 6 82 88 72 28). Hij helpt je graag verder. 

Kom meer te weten over werken bij Voort