Technicus elektrotechniek afbeelding

Werken in de
Bouwkunde

Professionals in de bouwkunde zorgen voor goede gebouwen. Plekken waar mensen zich goed voelen om te leven en werken. Wil jij bijdragen aan deze mooie missie en het verschil maken? Door ons grote netwerk zijn onze professionals werkzaam op bouwkundige projecten door heel het land. Ontdek jouw mogelijkheden via Voort.

Vacatures   Talentprogramma   Adviesgesprek

Een baan waar jij tot je recht komt

Ben je op zoek naar een carrière in de bouwkunde? Dan zit je bij Voort goed. Wij hebben een groot aanbod van diverse vacatures voor alle specialismen binnen het vakgebied. Via Voort kun je aan de slag in de aannemerij, beton- en waterbouw, woningbouw. Wij hebben bouwkunde vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Kom je werken bij Voort, dan kun jij aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Van klein tot groot. Een baan waar jij echt tot je recht komt. Waar jij kan groeien en je ambities realiseert. Die baan vinden wij voor jou.

Je gaat bijvoorbeeld gebouwen ontwerpen, het werk voorbereiden of projecten leiden. Je vertaalt de klantwensen en regelgeving door in slimme en duurzame oplossingen. Dit varieert van vacatures bij aannemers, ingenieursbureaus, overheden (rijk, provincies en gemeenten), bouwtoeleveranciers, ontwerpbureaus, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Je kunt via ons aan de slag als werkvoorbereider, bouwkundig ingenieur, BIM modelleur, uitvoerder, tekenaar en projectleider.

Wij gaan met jou in gesprek en kijken naar jouw ambitie, potentie en persoonlijkheid. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wij weten altijd welke behoefte er speelt bij onze opdrachtgever omdat wij dagelijks contact hebben met teamleiders van de afdelingen. Vervolgens gaan wij met ons team op zoek naar de plek die écht bij jou past. Jij houdt je focus op het afstuderen (of je huidige baan) terwijl wij gesprekken voor je regelen bij gerenommeerde bedrijven. Ben jij vervolgens positief? Dan gaat je carrière bij Voort van start!

Krijg vrijblijvend advies

 

Martijn (25) ontwikkelde zich tot BIM modelleur

Martijn Serrarens droomde ervan om projectleider te worden. De meeste logische route daartoe is via de werkvoorbereiding. Voor Martijn liep het plotseling toch anders. Maar of hij daar spijt van heeft?

De zestienjarige Martijn staat voor een lastige keuze. Wordt het accountant, laborant of toch iets met bouwkunde? Alle drie liggen hem wel. Maar de bouw zit deze fanatieke hockeykeeper in het bloed. Zowel zijn vader als opa werken in dit vak, waardoor hij er van jongs af aan al veel van meekrijgt.

Lees meer

Dit krijg je bij Voort

Zeker van een goed contract en vast inkomen

Je komt bij Voort in dienst. Wij detacheren jou bij een van onze opdrachtgevers. Daarbij zorgen we dat jouw baan past bij je wensen en ambities. Je wilt tenslotte groeien!

Je blijft zelf de regie houden. Ook heb je de zekerheid van een goed contract. Detacheren is namelijk niet hetzelfde als werken bij een uitzendbureau.

Je hebt bij Voort dezelfde voorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever in dienst zou treden. Jouw salaris is dus even hoog en de voorwaarden net zo goed.

Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Voort kan je alle kanten op. Zo kan je als professional bij Voort verschillende talentprogramma’s en opleidingen volgen.

Verder kan je kiezen uit een groot en divers aanbod trainingen in onze Voort Academy. Van technische trainingen tot persoonlijke.  Je kan 3 trainingen kosteloos per jaar volgen.

Daarnaast krijg je een opleidingsbudget van € 1.500,- die je vrij kan besteden aan opleidingen, trainingen of coaching in overleg met jouw consultant en opdrachtgever.

Heb je 0 tot 3 jaar werkervaring? Dan kan je ook kiezen voor een talentprogramma die je naast jouw baan volgt. Na een jaar ben jij een echte specialist in je vakgebied. Andere behoeften? Alles is bespreekbaar.

Je hebt een vast contactpersoon bij Voort die jou persoonlijk begeleidt en met je spart over jouw groei.

Persoonlijke begeleiding en evaluatiemomenten

Je krijgt een vaste consultant die alles voor jou regelt. Hij of zij staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw consultant begeleidt je ook bij je sollicitatiegesprek en bij je (online) profilering.

Ook spreek je jouw consultant regelmatig om jouw voortgang te bespreken. Er zijn meerdere evaluatiemomenten per jaar om te bespreken hoe het met je gaat.

Samen kijken we naar jouw groeikansen. Met onder andere trainingen van de Voort Academy, coaching en het opleidingsbudget kom jij tenslotte verder.

Profiteer van ons landelijke netwerk

We hebben ingangen bij ruim 800+ technische bedrijven in heel Nederland. Hierdoor hebben we kennis van vacatures die nog niet gepubliceerd zijn, of niet openstaan via het bedrijf.

Ook bij jou in de buurt dus. Die bedrijven kennen we van binnen en buiten. En omdat we jou ook goed leren kennen, kunnen we de juiste match maken.

Bekijk een selectie uit onze opdrachtgevers.

Tussen deze vacatures in de Bouwkunde zit jouw volgende uitdaging!

Bij Voort helpen we jou de juiste baan te vinden. De baan die jou verder laat groeien in je ambities. Als specialist in de bouwkunde heb je de banen voor het uitkiezen, maar wat past nou echt bij jou? We kijken verder dan je CV. Want jouw kwaliteiten en persoonlijkheid staan bij ons voorop. Bekijk alle vacatures.

Vind jouw vacature om verder te groeien

Kom vrijblijvend praten over jouw volgende stap

Stap 1
Bewerk stap 1
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Vul een geldig telefoonnummer in
Stap 2
Bewerk stap 4
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Curriculum Vitae
Geselecteerd bestand:
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Maximum bestandsgrootte van 2MB is overschreden.

Ben jij op zoek naar een baan in de Bouwkunde?

Heb je na het doorspitten van alle vacatures in de bouwkunde niet de vacature gevonden waar je direct enthousiast van wordt? In veel gevallen is het best lastig inschatten waar jij helemaal tot je recht komt. Voort helpt je de beste keuze te maken.

Als specialist in de technische arbeidsbemiddeling kennen wij ruim 800+ bedrijven in de techniek. We kennen de bedrijfscultuur en leren jou ook goed kennen. Zo kunnen we de beste match maken. Ook hebben we ingangen die je zelf niet hebt. En kennen we nieuwe vacatures voordat die online staan.

Stuur ons een open sollicitatie of neem contact op met één van onze recruiters of consultants en vraag direct een adviesgesprek aan. We denken graag vrijblijvend met je mee.