Industrie

Talentprogramma
gericht op jou(w) persoonlijke ontwikkeling

Werken en groeien in je carrière? Bij Voort kan het allebei. Met het talentprogramma Industrie blijf je jezelf verder ontwikkelen binnen je vakgebied. Binnen een jaar ben jij twee stappen verder dan iemand die het programma niet volgt en in dezelfde functie werkzaam is!

Download de brochure Krijg persoonlijk advies

 

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Talentprogramma
 • Talentprogramma Industrie
 • Voor wie is het talentprogramma?

  Je hebt een studie in een (industriële)technische richting gedaan op mbo-, hbo- of wo-niveau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Besturingstechniek. Je maakt graag iets van niets. Een echte aanpakker, gedreven en communicatief vaardig. Het liefst ben jij dicht op de projecten werkzaam. Want wat is er mooier dan zien wat er gemaakt wordt? Je wilt aan de slag als projectleider, sales engineer, electrical engineer, inbedrijfsteller, hardware engineer of manufacturing engineer.

  Vraag een adviesgesprek aan Download de brochure

  De voordelen

  ✔️ Het traineeship wordt volledig door Voort betaald;
  ✔️ Je krijgt direct een vast contract;
  ✔️ Je doet gerichte werkervaring op bij een interessante werkgever;
  ✔️ Je leert bij in je eigen vakgebied;
  ✔️ Je krijgt een goed salaris;
  ✔️ Je krijgt persoonlijke sturing en coaching;
  ✔️ Je hebt veel ontwikkelmogelijkheden.

  Solliciteer direct

  Solliciteren

  Om je beter te leren kennen, nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor het Voort talentprogramma. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij met het Voort talentprogramma Industrie.

  Zie je het talentprogramma helemaal zitten? Meld je aan!