Industrie

Talentprogramma
gericht op jou(w) persoonlijke ontwikkeling

Werken of toch doorstuderen? Bij Voort kan het allebei. Met het talentprogramma Industrie blijf je jezelf verder ontwikkelen binnen je vakgebied. Binnen een jaar ben jij twee stappen verder dan iemand die het programma niet volgt en in dezelfde functie werkzaam is!

Solliciteer direct

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Talentprogramma
 • Talentprogramma Industrie
 • Groei als professional verder in de Industrie

  Met vakinhoudelijke kennis kom je vooruit in je werk. Maar jouw persoonlijke vaardigheden zijn net zo belangrijk. Hoe je samenwerkt en communiceert bijvoorbeeld. Hoe je jezelf neerzet in de organisatie en hoe je lastige gesprekken aanpakt. In dit talentprogramma, ook wel traineeship genoemd, leer je jouw eigen kwaliteiten kennen. Je leert jezelf kennen en versterkt je persoonlijke vaardigheden. Samen met je consultant stel je de inhoud van de technische trainingen samen. Van System Engineering en Storingstechniek tot Elektrisch schakelen en AutoCAD: het aanbod is heel divers!

  Vergroot je netwerk
  Alsof dat nog niet genoeg is, bouw je ook aan je netwerk. Je volgt het talentprogramma namelijk niet alleen, maar samen met andere professionals zoals jij. Uit verschillende industriële disciplines. Je past de geleerde theorie meteen toe in de praktijk zodat je jouw ambities kunt bereiken. Door ons netwerk van 800+ opdrachtgevers leer jij bedrijven en werkgevers kennen, die kunnen bijdragen aan jouw carrière. Van het netwerk én de geleerde vaardigheden heb je de rest van je leven profijt!

  Download de brochure

  Is dit talentprogramma iets voor jou?

  Jij hebt ambitie en wilt groeien in je carrière. Je bouwt graag mee aan de toekomst van Nederland. Met het unieke programma van Voort specialiseer jij je tot expert binnen je vakgebied. Dat doe je naast de baan die we voor jou vinden bij een van onze opdrachtgevers. Een baan die echt past bij jou en je ambities. Geef jij jouw carrière ook samen met Voort een boost?

  Vraag een adviesgesprek aan

  Maatwerktraject voor ambitieuze technici.
  Jij wilt tenslotte vooruit

  Met het talentprogramma Industrie ontwikkel je jouw persoonlijke vaardigheden en technische kennis. Op basis van jouw interesses stel je jouw eigen technisch trainingspakket samen. Hier krijg je een studiebudget van €2.500,- voor! Het team van Voort helpt je een keuze te maken met trainingen die aansluiten bij jouw ambities. Of je kan kiezen voor een van de pakketten die wij al hebben samengesteld samen met de Voort Academy.

  Een heel jaar focus op jouw ontwikkeling
  Een jaar lang heb je een persoonlijke coach die jou gaat begeleiden. Bij de start stel je een persoonlijk ontwikkelplan op. Hierin beschrijf je waar je goed in bent, op welk gebied jij jezelf wilt ontwikkelen en wat jouw ambities voor de toekomst zijn. Dit doe je samen met Voort, je coach en je opdrachtgever.

  Aan de hand van jouw eigen plan ga je het hele jaar jezelf ontwikkelen. Met trainingen en rollenspellen leer je veel over jezelf en leer je ook van anderen. Want je volgt dit traject niet alleen, maar in een groep met professionals uit dezelfde business. Bepaal zelf hoe jij je ontwikkelt op onze kosten!

  Bekijk het cursusaanbod van onze Voort Academy

  Voor wie is het talentprogramma?

  Je hebt een studie in een (industriële)technische richting gedaan op mbo-, hbo- of wo-niveau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Besturingstechniek. Je maakt graag iets van niets. Een echte aanpakker, gedreven en communicatief vaardig. Het liefst ben jij dicht op de projecten werkzaam. Want wat is er mooier dan zien wat er gemaakt wordt? Je wilt aan de slag als projectleider, sales engineer, electrical engineer, inbedrijfsteller, hardware engineer en manufacturing engineer.

  Start met een Voort talentprogramma

  Om je beter te leren kennen, nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor het Voort talentprogramma. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij met het Voort talentprogramma Industrie.

  Zie je het talentprogramma helemaal zitten? Meld je aan!

  Lees de verhalen van andere trainees