Werken bij Voort

Ben jij een echte doorzetter, leergierig en heb je van nature een oprechte belangstelling in anderen? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen een gezellig, jong en ambitieus team? Stop dan met zoeken. Groei samen met Voort in jouw carrière!

Vacatures  Kennismaken

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Werken bij Voort
 • Voort in een sneltreinvaart

  Een professional die lééft voor de techniek, maar nog niet de juiste baan heeft gevonden. Of een opdrachtgever die iemand zoekt die naadloos binnen het team past. Jij draait er je handen niet voor om en zorgt voor dé perfecte match. Want dat is wat jij doet. Waar jij je energie vandaan haalt. Jij brengt professionals en organisaties bij elkaar die verder willen komen. Niet omdat je denkt dat ze bij elkaar passen: je weet het. Hoe? Door verder te kijken en echt te luisteren. Door samen te groeien.

  Bij Voort zetten ruim 100+ collega’s zich in voor de techniek. Techniek maakt het leven makkelijker. Veiliger. Schoner. Het is een mooie branche waar veel mogelijkheden liggen. Binnen onze vakgebieden civiele techniek, geo-informatie, bouw, installatietechniek en industrie werken consultants, recruiters en ons hoofdkantoor elke dag met veel enthousiasme aan groei. Groei van kandidaten en opdrachtgevers. Maar ook groei van elkaar.

  Lees ons verhaal  Leer onze collega’s beter kennen

  "Als je me vraagt: wat vind je nou echt het állerleukste in je werk, dan zijn het toch de mensen om me heen. Kenmerkend bij Voort is hoe persoonlijk het is. Gemoedelijk en informeel."
  Aniek Oude Wolbers, Managing Consultant High Tech
  Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

  Onze cultuur

  Werk je bij Voort, dan wil je alles weten. Door nieuwsgierig te zijn kom je verder, creëer je kansen én kom je tot verrassende oplossingen. Onze collega’s zijn op en top sociaal en willen de kandidaten en opdrachtgevers echt leren kennen. Van persoonlijk contact krijgen we energie.

  Het team is bevlogen om professionals en bedrijven te laten groeien. Onze collega’s krijgen daarom alle ruimte om te pionieren en een eigen business te runnen. We werken graag hard, maar doen ook net zo graag een potje tafelvoetbal tussendoor. Bijzondere momenten beleven we samen met borrels, events of reisjes naar het buitenland. Succes behaald? Dan trekken we een biertje open. Of een Spa rood, net wat je wilt.

  Neem contact met ons op