Industrie

Werken in de
Industrie

Professionals in de industrie maken mooie producten met mooie machines. Want daar houd jij van, machines. Elektrotechnische, werktuigbouwkundige of hightech machines. Jij vindt het prachtig om die aan het werk te zien en wilt daaraan bijdragen. Wat kan je precies met die passie in de industrie? Ontdek jouw mogelijkheden via Voort.

Vacatures   Talentprogramma   Adviesgesprek

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Vakgebied
 • Vakgebied Industrie
 • Een baan waar jij tot je recht komt

  Met plezier naar je werk. Dat is natuurlijk wat je wilt. Een uitdagende baan waarin je kan groeien. Voort zorgt voor die baan. Je gaat bijvoorbeeld machines of productielijnen ontwerpen of storingen oplossen. Op mechatronisch of elektrotechnisch gebied. Ligt jouw interesse meer in het programmeren? Dan sleutel je aan de software. Welke richting jij ook kiest, je zorgt dat alles op rolletjes loopt. Wij hebben vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau.

  Kom je werken bij Voort, dan kun jij aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Een baan waar jij echt tot je recht komt. Waar jij kan groeien en je ambities realiseert. Die baan vinden wij voor jou.

  Wij hebben een groot aanbod van diverse vacatures voor alle specialismen binnen het vakgebied. Je kunt aan de slag binnen de machinebouw, high-tech, robotica en industriële automatisering. Je kunt via ons aan de slag als monteur, engineer, ontwerper, elektromonteur, hardware engineer, service engineer, calculator, projectmanager en programmeur.

  Wij gaan met jou in gesprek en kijken naar jouw ambitie, potentie en persoonlijkheid. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wij weten altijd welke behoefte er speelt bij onze opdrachtgever omdat wij dagelijks contact hebben met teamleiders van de afdelingen. Vervolgens gaan wij met ons team op zoek naar de plek die écht bij jou past. Jij houdt je focus op het afstuderen (of je huidige baan) terwijl wij gesprekken voor je regelen bij gerenommeerde bedrijven. Ben jij vervolgens positief? Dan gaat je carrière bij Voort van start!

  Krijg vrijblijvend advies

   

  Dit krijg je bij Voort

  Zeker van een goed contract en vast inkomen

  Je komt bij Voort in dienst. Wij detacheren jou bij een van onze opdrachtgevers. Daarbij zorgen we dat jouw baan past bij je wensen en ambities. Je wilt tenslotte groeien!

  Je blijft zelf de regie houden. Ook heb je de zekerheid van een goed contract. Detacheren is namelijk niet hetzelfde als werken bij een uitzendbureau.

  Je hebt bij Voort dezelfde voorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever in dienst zou treden. Jouw salaris is dus even hoog en de voorwaarden net zo goed.

  Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

  Bij Voort kan je alle kanten op. Zo kan je als professional kiezen uit een groot en divers aanbod aan technische én persoonlijke trainingen uit onze Voort Academy. Per jaar volg je drie trainingen kosteloos. Daarnaast krijg je een opleidingsbudget van € 1.250,- die je vrij kan besteden aan opleidingen, trainingen of coaching in overleg met jouw consultant en opdrachtgever.

  Heb je 0 tot 3 jaar werkervaring? Dan kan je ook kiezen voor een talentprogramma die je naast jouw baan volgt. Na een jaar ben jij een echte specialist in je vakgebied. Andere behoeften? Alles is bespreekbaar.

  Je hebt een vast contactpersoon bij Voort die jou persoonlijk begeleidt en met je spart over jouw groei.

  Persoonlijke begeleiding en evaluatiemomenten

  Je krijgt een vaste consultant die alles voor jou regelt. Hij of zij staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw consultant begeleidt je ook bij je sollicitatiegesprek en bij je (online) profilering.

  Ook spreek je jouw consultant regelmatig om jouw voortgang te bespreken. Er zijn meerdere evaluatiemomenten per jaar om te bespreken hoe het met je gaat.

  Samen kijken we naar jouw groeikansen. Met onder andere trainingen van de Voort Academy, coaching en het opleidingsbudget kom jij tenslotte verder.

  Profiteer van ons landelijke netwerk

  We hebben ingangen bij ruim 800+ technische bedrijven in heel Nederland. Hierdoor hebben we kennis van vacatures die nog niet gepubliceerd zijn, of niet openstaan via het bedrijf.

  Ook bij jou in de buurt dus. Die bedrijven kennen we van binnen en buiten. En omdat we jou ook goed leren kennen, kunnen we de juiste match maken.

  Bekijk een selectie uit onze opdrachtgevers.

  Tussen deze vacatures in de Industrie zit jouw volgende uitdaging!

  Bij Voort helpen we jou de juiste baan te vinden. De baan die jou verder laat groeien in je ambities. Als specialist in de industrie heb je de banen voor het uitkiezen, maar wat past nou echt bij jou? We kijken verder dan je CV. Want jouw kwaliteiten en persoonlijkheid staan bij ons voorop. Bekijk alle vacatures.

  Vind jouw vacature om verder te groeien

  Kom vrijblijvend praten over jouw volgende stap

  Stap 1
  Bewerk stap 1
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Vul een geldig telefoonnummer in
  Stap 2
  Bewerk stap 4
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Curriculum Vitae
  Geselecteerd bestand:
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Maximum bestandsgrootte van 2MB is overschreden.

  Ben jij op zoek naar een baan in de Industrie?

  Heb je na het doorspitten van alle vacatures in de industrie niet de vacature gevonden waar je direct enthousiast van wordt? In veel gevallen is het best lastig inschatten waar jij helemaal tot je recht komt. Voort helpt je de beste keuze te maken.

  Als specialist in de technische arbeidsbemiddeling kennen wij ruim 800+ bedrijven in de techniek. We kennen de bedrijfscultuur en leren jou ook goed kennen. Zo kunnen we de beste match maken. Ook hebben we ingangen die je zelf niet hebt. En kennen we nieuwe vacatures voordat die online staan.

  Stuur ons een open sollicitatie of neem contact op met één van onze recruiters of consultants en vraag direct een adviesgesprek aan. We denken graag vrijblijvend met je mee.