Talentprogramma
gericht op jou(w) persoonlijke ontwikkeling

Werken en tegelijkertijd groeien op persoonlijk en technisch vlak? Bij Voort kan het allebei. Met het talentprogramma Geo-ICT ontwikkel jij je naast je baan razendsnel tot specialist in de geo-informatie. Zo heb je de zekerheid van een toffe baan en kan jij je volledig richten op jouw carrière.

Download de brochure Krijg persoonlijk advies

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Talentprogramma
 • Talentprogramma Geo-ICT
 • Voor wie is het talentprogramma?

  Jij wordt razend enthousiast van het in kaart brengen van de aarde, coördinaten geometrie én werken in de buitenlucht. Van landmeetkundige dataverwerking wil je de fijne kneepjes onder de knie krijgen. Zodat je aan de slag kan als landmeter, dataspecialist of geo-data analist. Je hebt 0-3 jaar werkervaring in het GIS werkveld, met een hbo/wo diploma van een relevante opleiding (of bijna afgerond). Het hebben van een (afstudeer)stage of project dat aansluit op het Voort talentprogramma is een pre. Verder wil je jezelf blijven ontwikkelen en aan de slag als Geo databeheerder, Stikstof Geo specialist, Junior GIS specialist of Software Engineer.

  Vraag een adviesgesprek aan Download de brochure

  De voordelen

  ✔️ Het traineeship wordt volledig door Voort betaald;
  ✔️ Je krijgt direct een vast contract;
  ✔️ Je doet gerichte werkervaring op bij een interessante werkgever;
  ✔️ Je leert bij in je eigen vakgebied;
  ✔️ Je krijgt een goed salaris;
  ✔️ Je krijgt persoonlijke sturing en coaching;
  ✔️ Je hebt veel ontwikkelmogelijkheden.

  Solliciteer direct

  Solliciteren

  Om je beter te leren kennen, nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor het Voort talentprogramma. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij met het Voort talentprogramma Geo-ICT.

  Zie je het talentprogramma helemaal zitten? Meld je aan!