Talentprogramma
gericht op jou(w) persoonlijke ontwikkeling

Werken of toch doorstuderen? Bij Voort kan het allebei. Met het talentprogramma Bouwkunde blijf je jezelf verder ontwikkelen binnen je vakgebied. Binnen een jaar ben jij twee stappen verder dan iemand die het programma niet volgt en in dezelfde functie werkzaam is!

Solliciteer direct

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Talentprogramma
 • Talentprogramma Bouwkunde
 • Blijf als professional groeien in de Bouwkunde

  Tijdens het talentprogramma, ook wel traineeship genoemd, leg je de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling en technische kennis. Je leert jezelf beter kennen in verschillende werksituaties die je nu of in de toekomst gegarandeerd tegenkomt. Zo leer je werken onder druk, effectief communiceren en omgaan met lastige situaties. Samen met je consultant stel je de inhoud van de technische trainingen samen. Dit aanbod is heel divers en heeft betrekking op de trends BIM, Lean of Duurzaamheid. Liever vijf sessies volgen met een persoonlijke coach? Ook dat is mogelijk.

  Vergroot je netwerk
  Alsof dat nog niet genoeg is, bouw je ook aan je netwerk. Je volgt het talentprogramma namelijk niet alleen, maar samen met andere professionals zoals jij. Uit verschillende bouwkundige disciplines. Je krijgt coaching on the job om jouw ambities te bereiken. Door ons netwerk van 800+ opdrachtgevers leer jij bedrijven en werkgevers kennen, die kunnen bijdragen aan jouw carrière. Van het netwerk én de geleerde vaardigheden heb je de rest van je leven profijt!

  Download de brochure

  Is dit talentprogramma iets voor jou?

  Jij wilt groeien in je carrière en hebt ambitie. Je bouwt graag mee aan de toekomst van Nederland. Met het op maat gemaakt programma van Voort specialiseer jij je in het onderwerp van jouw keuze. Dat doe je naast de baan die we voor jou vinden bij een van onze opdrachtgevers. Een baan die echt past bij jou en je ambities. Geef jij jouw carrière ook een boost?

  Vraag een adviesgesprek aan

  Maatwerktraject voor ambitieuze technici.
  Jij wilt tenslotte vooruit

  Het talentprogramma Bouwkunde bestaat uit een keuzedeel en een deel persoonlijke ontwikkeling. Voor het keuzedeel stel je jouw eigen technisch trainingspakket samen op basis van drie trends: Lean, BIM en Duurzaamheid. Je krijgt daarvoor een budget van € 2.500,-. Wij helpen je te kiezen voor trainingen die aansluiten bij jouw ambities.

  Een heel jaar focus op jouw ontwikkeling
  Wat je ook kiest, deze kans gaat jou gegarandeerd een voorspong en baanzekerheid geven. Aan de hand van jouw eigen plan ga je het hele jaar jezelf ontwikkelen met een vaste persoonlijke coach.  Met trainingen en rollenspellen leer je veel over jezelf en leer je ook van anderen. Want je volgt dit traject niet alleen, maar in een groep met Voort professionals. Ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan kies je drie extra trainingen uit onze Voort Academy.

  Bepaal zelf hoe jij je ontwikkelt op onze kosten!

  Bekijk het cursusaanbod van onze Voort Academy

  Voor wie is het talentprogramma?

  Je hebt een studie in een (bouw)technische richting gedaan op mbo-, hbo- of wo-niveau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bouwkunde. Je maakt graag iets van niets. Een echte aanpakker, gedreven en communicatief vaardig. Het liefst ben jij dicht op de projecten werkzaam. Want wat is er mooier dan zien wat er gebouwd wordt? Je wilt aan de slag als projectleider, werkvoorbereider, calculator, BIM Modelleur of uitvoerder.

  Start met een Voort talentprogramma

  Om je beter te leren kennen, nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor het Voort talentprogramma. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij met het Voort talentprogramma Bouwkunde.

  Zie je het talentprogramma helemaal zitten? Meld je aan!

  Lees de verhalen van andere trainees