Bouwkunde

Talentprogramma
gericht op jou(w) persoonlijke ontwikkeling

Werken en groeien in je carrière? Bij Voort kan het allebei. Met het talentprogramma Bouwkunde blijf je jezelf verder ontwikkelen binnen je vakgebied. Binnen een jaar ben jij twee stappen verder dan iemand die het traineeship niet volgt en in dezelfde functie werkzaam is!

Download de brochure Krijg persoonlijk advies

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Talentprogramma
 • Talentprogramma Bouwkunde
 • Is dit talentprogramma iets voor jou?

  Jij wilt groeien in je carrière, hebt ambitie en maakt graag iets van niets. Je bent een echte aanpakker, gedreven en bouwt graag mee aan de toekomst van Nederland! Het liefst ben jij dicht op de projecten werkzaam. Want wat is er mooier dan zien wat er gebouwd wordt? Je wilt aan de slag als projectleider, werkvoorbereider, calculator, BIM Modelleur of uitvoerder en hebt een studie in een (bouw)technische richting gedaan op mbo-, hbo- of wo-niveau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bouwkunde.

  Vraag een adviesgesprek aan Download de brochure

  De voordelen

  ✔️ Het traineeship wordt volledig door Voort betaald;
  ✔️ Je krijgt direct een vast contract;
  ✔️ Je doet gerichte werkervaring op bij een interessante werkgever;
  ✔️ Je leert bij in je eigen vakgebied;
  ✔️ Je krijgt een goed salaris;
  ✔️ Je krijgt persoonlijke sturing en coaching;
  ✔️ Je hebt veel ontwikkelmogelijkheden.

  Solliciteer direct

  Solliciteren

  Om je beter te leren kennen, nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor het Voort talentprogramma. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij met het Voort talentprogramma.

  Zie je het talentprogramma helemaal zitten? Meld je aan!