Installatie werkruimte met buizen

Talentprogramma
gericht op jou(w) persoonlijke ontwikkeling

Wil jij een volgende stap maken in je carrière? Dat kan via Voort! Met het talentprogramma ‘Installatietechniek’ combineer jij je werk met interessante trainingen. Een jaar lang focus je op jouw persoonlijke vaardigheden en technische kennis op kosten van Voort.

Solliciteer direct

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Talentprogramma
 • Talentprogramma Installatietechniek
 • Blijf jezelf ontwikkelen in de Installatietechniek

  Met dit talentprogramma, ook wel traineeship genoemd, ben jij twee stappen verder dan iemand die het talentprogramma niet volgt en in dezelfde functie werkzaam is. Een jaar lang volg je trainingen op persoonlijk en technisch vlak. Je leert om te gaan met lastige situaties op de werkvloer, effectief communiceren en werken onder druk. Samen met je consultant stel je de inhoud van de technische trainingen samen. Dit aanbod is heel divers! Zo kun jij je verder specialiseren in bijvoorbeeld EPBD-A, Elektrotechniek, Revit MEP of Nen1010. Je kunt er ook voor kiezen om vijf sessies te volgen met een persoonlijke coach.

  Vergroot je netwerk
  Alsof dat nog niet genoeg is, bouw je ook aan je netwerk. Je volgt het talentprogramma namelijk niet alleen, maar samen met technische professionals uit hetzelfde vakgebied. Met zowel de coaching vanuit Voort als het talentprogramma kan jij je ambities bereiken. Door ons netwerk van 800+ opdrachtgevers leer jij bedrijven en werkgevers kennen, die kunnen bijdragen aan jouw carrière. Van het netwerk én de geleerde vaardigheden heb je de rest van je leven profijt!

  Download de brochure

  Is dit talentprogramma iets voor jou?

  Jij wilt groeien in je carrière en hebt ambitie. Je bouwt graag mee aan de toekomst van Nederland. Met het unieke programma van Voort specialiseer jij je verder in de Installatietechniek. Dat doe je naast de baan die we voor jou vinden bij een van onze opdrachtgevers. Een baan die echt past bij jou en je ambities. Geef jij jouw carrière ook een boost?

  Vraag een adviesgesprek aan

  Maatwerktraject voor ambitieuze technici.
  Jij wilt tenslotte vooruit

  Het talentprogramma Installatietechniek bestaat uit een keuzedeel en een deel persoonlijke ontwikkeling. Met een studiebudget van €2.500,- mag je zelf jouw eigen technisch trainingspakket samenstellen. Wij helpen je trainingen kiezen die aansluiten bij jouw ambities. Of je kan kiezen voor een van de pakketten die wij al hebben samengesteld samen met de Voort Academy.

  Een heel jaar focus op jouw ontwikkeling
  Wat je ook kiest, deze kans geeft jou gegarandeerd een voorspong en baanzekerheid. Aan de hand van jouw eigen ontwikkelplan ga je het hele jaar jezelf ontwikkelen met een vaste persoonlijke coach. Met trainingen en rollenspellen leer je veel over jezelf en leer je ook van anderen. Want je volgt dit traject niet alleen, maar in een groep met Voort professionals. Ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan kies je drie extra trainingen uit onze Voort Academy.

  Bekijk het cursusaanbod van onze Voort Academy

  Voor wie is het talentprogramma?

  Je hebt een studie in een (installatie)technische richting gedaan op mbo-, hbo- of wo-niveau. Je maakt graag iets van niets. Een echte aanpakker, gedreven en communicatief vaardig. Het liefst ben jij dicht op de projecten werkzaam. Want wat is er mooier dan zien wat er gebouwd wordt? Je wilt aan de slag als projectleider, werkvoorbereider, calculator, monteur of tekenaar.

  Start met een Voort talentprogramma

  Om je beter te leren kennen, nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor het Voort talentprogramma. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij met het Voort talentprogramma Installatietechniek.

  Zie je het talentprogramma helemaal zitten? Meld je aan!

  Lees de verhalen van andere trainees