Kom werken op ons hoofdkantoor

Waar groei begint bij jou. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen wij technisch Nederland vooruit. Dat doen wij binnen de industrie, civiele techniek, bouwkunde en installatietechniek. Ben jij klaar voor de sprong voorwaarts?

Werken bij Voort

Werken op het hoofdkantoor Voort. Wat betekent dat? Behalve leuke collega’s, uitdagend werk en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Het is de werkplek van specialisten met veel kennis. De lijntjes zijn hier kort. Er wordt gewerkt aan innovatie en vernieuwing. De plek waar het draait om verbinding, waar de trainingsruimten van de Voort Academy zijn en collega’s van alle vestigingen regelmatig komen. Zodat we kunnen samenwerken aan de groei van Voort, professionals en elkaar.

Je bent een verbinder in de technische wereld

Het hoofdkantoor van Voort is te vinden in Utrecht. Hier werken alle specialistische functies hard aan de groei van Voort. Het is de plek waar gewerkt wordt aan vernieuwing en innovatie. Ook nieuwe systemen worden vanuit het hoofdkantoor geïntegreerd en geoptimaliseerd. Zo zorgen de administratie, HR, finance, marketing en office management ervoor dat alles van begin tot eind geregeld is voor de organisatie.

Deze afdelingen vormen de drijvende kracht achter de organisatie
Er is veel informatie op één plek en de lijnen tussen de afdelingen zijn kort. Hierdoor wordt het eenvoudiger om met collega’s te schakelen.
Samen de verbinding aan te gaan. Niet alleen met elkaar, maar ook met onze (potentiële) professionals en opdrachtgevers. Vanaf het eerste moment dat iemand binnenkomt op het hoofdkantoor wordt diegene welkom geheten bij de receptie. Zo is het eerste contact meteen raak. Ook de Voort Academy is in Utrecht te vinden. Daarom zijn professionals en collega’s vaak op het hoofdkantoor te vinden. Dan kan er meteen even bijgepraat worden.

Bij Voort is het altijd mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied.
Opleidingen en cursussen kunnen gevolgd worden in overeenstemming met je manager. Zo kun je een groeipad kiezen dat precies bij jouw ambities past en waardoor je verder groeit in je functie. Daarnaast kent Voort een ontwikkelprogramma voor managers en focus op de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden door middel van trainingen. Genoeg mogelijkheden voor ontwikkeling!

Wat krijg je bij Voort

1. Zelfstandigheid om je rol vorm te geven

Werken bij Voort betekent veel vrijheid om te pionieren. Houd je van veel verantwoordelijkheid en uitdaging? Dan is werken bij Voort aan jou besteed.

2. Samen werken aan groei

Je runt dus je eigen business, maar hebt wel een groep collega’s om je heen staan. Andere ambitieuze verbinders zoals jij.

Je collega’s zijn dus per definitie sociaal. Ze moedigen elkaar aan, houden de energie erin en zijn niet vies van een geintje tussendoor. Of een potje tafelvoetbal.

Bij Voort is iedereen gedreven. De lijnen zijn kort en iedereen is toegankelijk, van directie tot administratie.

3. Focus op jouw ontwikkeling

Voort staat voor groei. Van professionals en opdrachtgevers, maar vooral ook van elkaar. Jouw ontwikkeling is belangrijk. Je krijgt daarom een buddy die jou de eerste tijd begeleidt.

We leren je alles over het vakgebied waarin je komt te werken. Geen technische kennis nodig dus om te solliciteren. Ook kan je verschillende trainingen en opleidingen volgen. In de Voort Academy, maar ook bij bijvoorbeeld Kenneth Smith.

Schiet er ineens een goed idee jouw hoofd binnen? Ga het maar uitvoeren. In die zin geef je vorm aan je eigen functie.

Je krijgt alle gelegenheid om te ontdekken wat je leuk vindt en wat bij je past. We stimuleren je om jouw talenten te versterken. Want dan ben je niet alleen succesvol in je werk, maar heb je er ook echt plezier in.

Groeien en ontwikkelen

Succes begint bij talenontwikkeling. Daar zijn we van overtuigd. Dat geldt voor professionals en klanten. Maar ook voor onszelf. Ontwikkeling betaald zich meteen uit. In betere resultaten en vernieuwende oplossingen. En vooral in meer werkplezier.

Hoe vertaalt dat zich naar onze eigen groei? We brengen elkaar verder. Door kennis en ervaringen te delen. Door te sparren over de beste aanvliegroutes. door ruimte te geven om te experimenteren. Daarnaast volgt iedereen een ontwikkeltraject bij Kenneth Smit en trainingen via de Voort Academy. Alles om jezelf te versterken. groei staat tenslotte op de eerste plek.

Een greep uit onze vacatures op het hoofdkantoor