Brug, snelweg, meer

Talentprogramma
gericht op jou(w) persoonlijke ontwikkeling

Met vakinhoudelijke kennis kom je vooruit in je werk. Maar jouw persoonlijke vaardigheden zijn net zo belangrijk. Hoe je samenwerkt en communiceert bijvoorbeeld. Hoe je jezelf neerzet in de organisatie en hoe je lastige gesprekken aanpakt. Met dit talentprogramma ontwikkel je de vaardigheden die het verschil maken voor jouw loopbaan!

Solliciteer direct

 

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Talentprogramma
 • Talentprogramma Civiele techniek
 • Blijf als professional groeien in de Civiele techniek

  Na afloop van dit talentprogramma heb je jouw technische kennis vergroot. Ook ken je jezelf beter in verschillende werksituaties, die je nu of in de toekomst gegarandeerd tegenkomt. Op persoonlijk vlak ontwikkel jij je extra ten opzichte van jouw collega’s. Je hebt goed inzicht in je kwaliteiten, staat steviger in je schoenen en bent zichtbaarder op de werkvloer.

  Vergroot je netwerk
  Alsof dat nog niet genoeg is, bouw je ook aan je netwerk. Je volgt het talentprogramma namelijk niet alleen, maar samen met andere professionals zoals jij. Uit verschillende civieltechnische disciplines. Je krijgt coaching on the job om jouw ambities te bereiken. Dit programma helpt jou om snel(ler) een volwaardige professional te worden in de Civiele techniek. Je bent na een jaar namelijk twee stappen verder dan iemand die het programma niet volgt en in dezelfde functie werkzaam is! Met extra technische trainingen maak je een grote sprong richting je ambitie. Deze vaardigheden benut je de rest van je leven.

  Download de brochure

  Is dit talentprogramma iets voor jou?

  Jij hebt een ambitie: bouwen aan de toekomst van Nederland. Maar hoe maak je snel impact in de Civiele techniek? Daar hebben we iets op gevonden. Met het op maat programma van Voort specialiseer jij je in het onderwerp van jouw keuze. Dat doe je naast de baan die we voor jou vinden bij een van onze  opdrachtgevers. Een baan die echt past bij jou en je ambities. Ga jij jouw carrière een boost geven?

  Vraag een adviesgesprek aan

  Maatwerktraject voor ambitieuze technici
  Jij wilt tenslotte vooruit

  Het talentprogramma Civiele techniek bestaat uit een keuzedeel en een deel persoonlijke ontwikkeling. Voor het keuzedeel stel je jouw eigen technisch trainingspakket samen. Je krijgt daarvoor een budget van €2.500,-. Wij helpen je trainingen kiezen die aansluiten bij jouw ambities. Of je kan kiezen voor een van de pakketten die wij al hebben samengesteld samen met de Voort Academy!

  Een heel jaar focus op jouw ontwikkeling
  Wat je ook kiest, deze kans geeft jou gegarandeerd een voorspong en baanzekerheid. Aan de hand van jouw eigen ontwikkelplan ga je het hele jaar jezelf ontwikkelen met een vaste persoonlijke coach. Met trainingen en rollenspellen leer je veel over jezelf en leer je ook van anderen. Want je volgt dit traject niet alleen, maar in een groep met Voort professionals. Bepaal zelf hoe jij je ontwikkelt op onze kosten!

  Bekijk het cursusaanbod van onze Voort Academy

  Voor wie is het talentprogramma?

  Je hebt een studie in een (civiel)technische richting gedaan op mbo-, hbo- of wo-niveau. Denk aan Civiele techniek, Elektrotechniek, Energietechniek, Technische bedrijfskunde, Milieukunde, Geografie, Aardwetenschappen, Middenkader Infra of vergelijkbaar. Je maakt graag iets van niets. Een echte aanpakker, gedreven en communicatief vaardig. Het liefst ben jij dicht op de projecten werkzaam. Want wat is er mooier dan zien wat er gebouwd wordt? Je wilt aan de slag als projectleider, werkvoorbereider, calculator, adviseur bodem, uitvoerder of technicus energietechniek.

  Start met een Voort talentprogramma

  Om je beter te leren kennen, nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor het Voort talentprogramma. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij met het Voort talentprogramma Civiele techniek.

  Zie je dit talentprogramma helemaal zitten? Meld je aan!

  Lees de verhalen van andere trainees