Voort Academy - man geeft les

Voort Academy
 blijf groeien in je vak 

Als technisch professional ben je nooit uitgeleerd. Je kan op technisch én persoonlijk vlak altijd verder groeien in je carrière. Dat is de reden waarom we speciaal voor professionals die in dienst zijn van Voort, de Voort Academy hebben opgezet.

Bekijk de persoonlijke trainingen Bekijk onze technische trainingen 

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Voort Academy
 • Trainingen van de Voort Academy

  De trainingen die je via Voort kan volgen, zijn heel divers. Zo vergroot je met de technische trainingen jouw vakinhoudelijke kennis. De focus van de persoonlijke trainingen ligt op het ontwikkelen van jouw vaardigheden. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen op elk vlak. Ieder jaar nemen we de trainingen onder de loep en verbeteren we de kwaliteit. Dat niet alleen: ook voegen we elk jaar nieuwe trainingen toe aan het aanbod!

  Voordelen

  Als professional van Voort kan je jaarlijks meerdere trainingen naar keuze volgen uit onze Academy. De voordelen:

  • Ieder jaar kosteloos 3 trainingen van de Voort Academy volgen.
  • Begeleiding door ervaren trainers en docenten.
  • Kleine groepen van 8 tot 12 deelnemers, zodat er tijd is voor persoonlijke aandacht.
  • Netwerken met je collega’s en elkaar beter leren kennen.
  • De training is inclusief bewijs van deelname, trainingsmateriaal en catering.
  • De opgedane kennis kan je direct toepassen in de praktijk.

  Download hier de Voort Academy gids van 2023

  “De trainer weet enorm veel van het programma en brengt dit goed over. Hij weet wat handig is voor jouw werkpraktijk.”
  Werkvoorbereider Jon Wijers volgde de AutoCAD training.

  Ontdek al onze groeimogelijkheden

  Talentprogramma’s 
  Naast de Voort Academy kan je ook op andere manieren jezelf via Voort blijven ontwikkelen. Zo kan je jouw baan combineren met een studie via één van onze talentprogramma’s. In een jaar tijd word jij dé specialist binnen de Bouwkunde, Civiele techniek, Industrie, Installatietechniek of Geo-informatie! Persoonlijke trainingen wissel je daarbij af met interessante, technische trainingen. Ook hier kan je gebruik maken van de drie extra trainingen van de Voort Academy.

  Coachingstraject
  Groeien is niet altijd eenvoudig. Je kunt vragen hebben over welke richting je op wilt gaan, of je over de juiste competenties beschikt of waar je interesses liggen. Met ons coachingstraject word je bewust van je sterke en verbeterpunten. Het traject bestaat uit een tweetal gesprekken met een eigen coach van Human Connection. Door de gesprekken en huiswerkopdrachten ga je aan de slag met concrete ontwikkelpunten en sta je binnen de kortste keren sterk(er) in je schoenen.

  Opleidingsbudget
  Een studie volgen? Verder specialiseren? Gebruik je opleidingsbudget! Jij weet zelf het best waar jij jezelf in wilt ontwikkelen. Wanneer je via Voort werkt, krijg je ieder jaar € 1.500,- opleidingsbudget om in te zetten voor een training of opleiding. Mooi meegenomen, toch? Dit kun je gewoon gebruiken naast de 3 kosteloze trainingen van de Academy.

  Vraag een adviesgesprek aan

  Ervaringen van andere professionals