Wij zijn Voort

Groei verder. Ga Voort. Met dit motto brengen we elk jaar honderden technische specialisten en opdrachtgevers bij elkaar. Mensen en organisaties die verder willen komen. Niet omdat we denken dat ze bij elkaar passen. We wéten het. Dit is ons verhaal.

Vacatures   Ontwikkeling

Zo helpen we technisch Nederland vooruit

Bij Voort draait alles om groei en vooruitgang. Om werkgeluk, waarbij mensen echt het verschil maken. Daarom gaan we voor de perfecte match tussen professional en opdrachtgever. Door deze focus zijn we de grootste detacheerder van Nederland geworden. Al 20 jaar zijn wij specialist in de civiele techniek, bouw, installatietechniek, geo-informatie en industrie. Wij weten wat we doen én hoe de perfecte match tussen professionals en opdrachtgevers ontstaat. Wij maken het verschil. Met een team van meer dan 100 bevlogen doordenkers en doorzetters zorgen we voor groei. Dat we groot zijn, zegt ons niet zoveel. Je kan immers wel groot zijn, maar het gaat erom dat je de juiste dingen doet. Daarom kan je bij Voort altijd aan op onze unieke kenmerken.

Kennis maken

Hoe wij werken

Door onze jarenlange ervaring weten we wat er speelt en kennen we de regio. Met vestigingen door heel Nederland zijn we altijd dichtbij. Op elke vestiging zitten specialisten in het vakgebied die elke vraag kunnen beantwoorden. Omdat ze het antwoord al weten of omdat ze er doelgericht naar op zoek gaan.

Bij Voort geen vluchtig contact. We zijn nieuwsgierig en willen mensen en bedrijven juist écht leren kennen. We gaan voor duurzame relaties en korte lijnen. Zo komt het regelmatig voor dat de beste match al ontstaat zonder dat we überhaupt een cv of vacature tekst hebben. Want we kennen de kandidaat al. We kennen het bedrijf al. En we snappen als geen ander wat die zoeken in elkaar.

Onze 100+ consultants en recruiters kennen hun markt door en door. Wat we niet weten, ontdekken we wel. Door vragen te stellen. Door in de auto te stappen en projecten te bezoeken. Door trainingen en opleidingen te volgen. Want wij denken voorwaarts. Dat is denken in kansen en mogelijkheden. Door verder te kijken dan de standaard paden. Door op zoek te gaan naar de antwoorden op de vragen van morgen.

Focus op groei en ontwikkeling

Succes begint bij talentontwikkeling: daar zijn we van overtuigd. Ontwikkeling betaalt zich meteen uit in betere resultaten, vernieuwende oplossingen en vooral meer werkplezier. Voort investeert hierin. Via de Voort Academy en diverse talentprogramma’s kunnen professionals groeien in hun carrière. Met zo’n 100 trainees per jaar zijn wij één van de grootste opleiders van technische professionals. MKB-bedrijven vertrouwen ons dit graag toe. Daar zijn wij trots op. En onze eigen groei? We brengen elkaar verder door kennis en ervaringen te delen. Door ruimte te geven en te experimenteren. Alles om jezelf te versterken. Groei staat bij Voort tenslotte op de eerste plek.

"Wij kijken verder dan functie-inhoud. Wie is deze persoon, welke drijfveren heeft iemand, past hij of zij bij de cultuur. Juist op die aspecten maken we de match. Daarin zit onze toegevoegde waarde."
Remon Elbers, Consultant Installatietechniek

VenK (Voort & koen)

Voort maakt onderdeel uit van VenK. VenK bestaat uit twee gespecialiseerde staffingbedrijven. Voort die zich richt op professionals in de techniek en koen op overheid en social domein.

Door autonomie in bedrijven te houden, blijft het ondernemerschap centraal staan. Dit wordt gedaan door de focus te leggen op cultuur, ondernemerschap, wet- en regelgeving, IT en innovatie. Aan de hand van best practices wordt er gewerkt aan het efficiënt inrichten van processen en het nastreven van een optimale samenwerking tussen beide bedrijven en de verschillende disciplines. Hierdoor kunnen de bedrijven zich richten op het verschil maken op persoonlijk vlak. Dat is een voorwaarde van succes in onze branche.