Technische trainingen

Als technisch professional ben je nooit uitgeleerd. Daarom biedt Voort technische trainingen aan, waardoor jij verder kan groeien in je carrière. Van trainingen op het gebied van AutoCAD en NEN 1010 tot trainingen die gaan over Python en risicomanagement… Het aanbod is zeer divers!

Bekijk ook onze persoonlijke trainingen Contact

 

 

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Voort Academy
 • Technische trainingen
 • Ontdek ons aanbod aan technische trainingen

  Assetmanagement

  Assetmanagement is een veel gevraagd onderwerp waar veel organisaties vandaag de dag mee bezig zijn. Tijdens deze training leer je de basisprincipes, wat het belang is van dit management, hoe je dit in je werksituatie kunt toepassen en hoe je jouw rol en bijdrage hierin kunt bepalen.

  AutoCAD basis

  Hoe maak en bewerk je een eenvoudige tekening via AutoCAD? Tijdens deze training leer je deze basistechnieken en hoe je deze technieken verder kunt ontwikkelen. De meest essentiële tools en concepten worden behandeld, waardoor niet elk commando of elke optie in AutoCAD aan bod komt.

  AutoCAD gevorderden

  Deze training is het vervolg op de basistraining van AutoCAD. Je verdiept je in verdere tekentechnieken als layers, blocks en templates. Deze leer je niet alleen te gebruiken, maar ook aan te maken. Na deze training weet je alle ins en outs van AutoCAD.

  BIM Awareness

  Wil je alles weten over BIM? Dan is deze training iets voor jou. Je leert alles over de huidige en toekomstige BIM-situatie, de mogelijkheden van BIM en de toegevoegde waarde. Dat niet alleen: je weet na deze training ook waar je aan moet denken bij de start van een BIM-project.

  PMO en integrale projectbeheersing

  Vrijwel alle werkzaamheden binnen de bouw en infrastructuur gebeuren projectmatig. Dan is het fijn om te weten wat projectmatig werken precies betekent én hoe je ervoor zorgt dat het vooraf gewenste resultaat ook daadwerkelijk wordt opgeleverd. Integrale projectbeheersing is een methodiek die ervoor zorgt dat het project goed binnen de gestelde eisen en randvoorwaarden verloopt.

  NEN 1010 basis

  Het werken aan elektrische installaties wordt steeds ingewikkelder: in technisch opzicht én qua regelgeving. De training NEN 1010 brengt je op de hoogte van alle essentiële aspecten en consequenties van de NEN 1010 voor jouw werksituatie. Aan het eind van de dag wordt er een toets afgenomen. Wanneer je deze toets behaalt wordt het certificaat uitgereikt.

  Python

  Binnen steeds meer organisaties wordt de programmeertaal Python gebruikt. Met name in technisch georiënteerde organisaties die een digitale ontwikkeling doormaken en steeds meer te maken krijgen met (GIS-)visualisaties en stimulaties. Na deze training ken je alle basisprincipes en ontwikkel je zelfstandig Python-programma’s.

  Risicomanagement

  Welke stappen doorloop je bij het uitvoeren van een risicoanalyse? Bij deze training leer je de samenhang te zien tussen risicoanalyse en risicomanagement. Je ontdekt hoe en met wie je gericht naar risico’s kan zoeken en hoe deze risico’s opgeschreven, ingeschat en geprioriteerd worden.

  UAV-GC basis

  De UAV-GC wordt steeds vaker in infrastructuur- en bouwprojecten toegepast. Tijdens deze training leer je de essentie van deze toepassing, ben je in staat om de afweging te maken tussen een traditioneel en een geïntegreerd contract, weet je wat de belangrijkste aandachtspunten binnen het contract zijn en is het duidelijk wat de verantwoordelijkheden en principes zijn tijdens het beheersen van een UAV-GC contract.

  System engineering

  Deze tweedaagse cursus behandelt systems engineering zoals het wordt begrepen en beoefend door toonaangevende acquirer-, ontwikkelaars- en leveranciersorganisaties over de hele wereld. Deze cursus biedt een geïntegreerde benadering van de reeks management- en technische disciplines die samen de effectiviteit van het systeem optimaliseren, het succes van het project verbeteren en de risico’s verminderen. Manieren om bedrijfsdoelstellingen te bereiken, bijvoorbeeld time-to-market, kosten van verkochte goederen, productkwaliteit, militaire doelstellingen, is een constant thema gedurende de cursus.

  Ervaringen van andere professionals