Trainingen
 persoonlijk

Jij blijft jezelf toch ook graag ontwikkelen op persoonlijk vlak? Leer hoe je effectief op de werkvloer kunt communiceren, hoe je assertiever kunt optreden of juist hoe je hoofdzaken kunt onderscheiden van bijzaken!

Bekijk ook onze technische trainingen Contact

 

 

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Voort Academy
 • Persoonlijke trainingen
 • Ontdek ons aanbod aan persoonlijke trainingen

  Effectief communiceren

  Vind je het lastig om kritiek te uiten? Of ben je wel eens kort door de bocht in je communicatie? Het is belangrijk dat je je bewust bent van hoe je je communiceert en hoe je dit kunt verbeteren. Na deze training weet je hoe je beknopt een boodschap overbrengt, de juiste vragen stelt en op een juiste manier feedback geeft.

  Het merk 'ik'

  Je wilt graag van toegevoegde waarde zijn voor je team, collega’s en opdrachtgever. Maar hoe verkoop je jezelf en welk beeld hebben collega’s over jou? Tijdens deze training leer je hoe je jezelf kunt presenteren, ontdek je jouw toegevoegde waarde op de werkvloer en vergroot je jouw kansen op uitdagende opdrachten.

  Persoonlijke effectiviteit

  Hoe weet je of je het beste uit jezelf haalt en wat je persoonlijke stijl is? Tijdens deze training vergroot je je kennis over jouw kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Je komt erachter wat jouw sterke en ontwikkelpunten zijn én hoe je hiermee effectief om kunt gaan.

  Zakelijk schrijven

  Het schrijven van een goede, zakelijke tekst is belangrijk om zo aan te sluiten bij de doelgroep. Tijdens deze training leer je hoe je een boodschap duidelijk, kort en beknopt overbrengt. Ook krijg je een les in spelling en grammatica, waar je leert wat de meest gemaakte fouten zijn.

  Stakeholdersmanagement

  Hoe betrek je de juiste mensen bij je plannen en hoe breng je iedereen op een lijn? Wie zijn de invloedrijke collega’s? Wie zijn de belanghebbenden? Waar zit de weerstand binnen de organisatie? Waar veel belangen zijn, zijn veel stakeholders. Dat vraagt goed stakeholdermanagement. Hoe je dat praktisch aanpakt leer je in de training ‘Stakeholdermanagement’.

  Adviesvaardigheden

  Wanneer je sterk bent in het geven van advies, wordt jouw advies serieus genomen en belandt het niet ergens in een bureaula. Met deze training verhoog jij je toegevoegde waarde als adviseer én leer je hoe je beter kunt rapporteren aan je leidinggevende.

  Assertief optreden

  Vind je het soms lastig om duidelijk voor je mening uit te komen? Heb je moeite om ‘nee’ te zeggen? Of ben je juist tè direct of bot? In deze training leer je jouw mening en wensen goed tot uitdrukking te brengen, hoe je omgaat met lastige situaties waar anderen iets van je willen en hoe je van anderen iets gedaan krijgt.

  Mindmapping

  Verlies je wel eens hoofd- en bijzaken uit het oog? Kost het je veel tijd om dingen zo op te schrijven dat je het onthoudt? Tijdens deze training leer je hoe mindmapping werkt en hoe je mindmaps kunt gebruiken in de praktijk. Ook kan je informatie makkelijker en overzichtelijker in kaart brengen en sneller out-of-the-box denken.

  Overtuigend communiceren

  Iedereen met ideeën en plannen wil anderen kunnen overtuigen van de toepasbaarheid ervan. Wat zorgt ervoor dat je echt overtuigend overkomt met jouw boodschap? In deze training leer je hoe je met de juiste argumenten, persoonlijk overwicht en tact invloed kunt uitoefenen op het standpunt van een ander.

  Presteren onder druk

  Uitdagend werk geeft energie, maar veranderingen in de organisatie of je privésituatie of aanhoudende werkdruk veroorzaken soms spanningen en stress. Tijdens deze training leer je stress te herkennen en hiermee om te gaan, ontdek je de balans te houden tussen positieve en negatieve stress en leer je stress gerelateerde krachten onder controle te krijgen en te verminderen.

  Situationeel leidinggeven

  Als leidinggevende sta je voor een nieuwe uitdaging. Er wordt van je verwacht dat je het beste uit je team haalt. Maar hoe doe je dat? Tijdens deze training leer je je eigen voorkeursstijl van leidinggeven kennen en hoe je verschillende stijlen kunt toepassen op basis van de situatie. Zo ben je beter in staat in verschillende situaties de meest effectieve aanpak te kiezen.

  Timemanagement

  Zitten er voor jou niet genoeg uren in een werkdag? Kom je altijd tijd tekort? Is het werk voor je gevoel nooit af? Tijdens deze training leer je efficiënt en doelgericht werken, ondervind je hoe je op de juiste manier omgaat met tijdnood en ontdek je hoe je met gemak structuur kunt aanbrengen in je werk en logische prioriteiten kunt stellen.

  Krachtig leiderschap

  Hoe leer je jouw persoonlijke kracht kennen en gebruiken? Hoe weet je het beste uit jezelf en je team te halen? Met deze training wordt dieper ingegaan op de theorieën achter leiderschap. Je werkt op praktische wijze aan je impact, initiërend vermogen, focus op resultaten en moed om verantwoordelijkheid te nemen. Hierbij staat jouw leervraag over hoe jij wilt leiding geven centraal.

  Succesvol beïnvloeden

  Sommige leiders krijgen haast alles gedaan bij hun medewerkers. Hoe doen ze dat, dat ze op de één op andere manier de juiste snaar raken? In deze training leer je hoe je je beïnvloedingsvaardigheden kunt versterken, zodat je beter in staat bent om de ander positief te sturen. Zo kom je gemakkelijker tot een gezamenlijk resultaat!

  Lean basis

  Lean management is een manier van denken, een organisatiecultuur, aangevuld met allerlei tools die deze denkwijze ondersteunen. De Six Sigma strategie die hierbij hoort, komt uit de hoek van kwaliteitsmanagement en probeert de variatie in processen aantoonbaar te verminderen. Het is een projectmatige aanpak in vijf verschillende fasen die erg goed combineert met de Lean denkwijze!

  Scrum agile

  Scrum is een manier van werken waarbij je in meerdere, korte periodes met een multidisciplinair team aan een verbetering werkt. Aan het einde van deze periode, de ‘sprint’, laat je het resultaat direct zien aan alle stakeholders.

  Ervaringen van andere professionals