Coaching

Groei vinden wij belangrijk. En wij willen onze professionals graag verder brengen. Maar groeien is niet altijd eenvoudig. Er kunnen zich verschillende vragen in je hoofd afspelen, waardoor het moeilijk is om aan ontwikkeling te werken. Vragen zoals:

  • Welke richting heb ik voor ogen?
  • Beschik ik over de juiste competenties?
  • Hoe haal ik voldoening uit mijn werk?
  • Waar liggen mijn interesses?

Voor hen heeft Voort een coachingstraject. Zodat zij zichzelf beter leren kennen en bewust worden van hun sterke en verbeterpunten. En ook zij verder kunnen groeien.

Het coachingstraject

Het traject bestaat uit een tweetal gesprekken met een eigen coach van Human Connection. Door de huiswerkopdrachten en het eerste gesprek wordt er geconstateerd waar de focus van het tweede gesprek op moet liggen. En tijdens dat gesprek wordt er daadwerkelijk aan de slag gegaan met concrete ontwikkelingspunten.

Een stap in de goede richting

Het volgen van het coachingstraject is een stap in de goede richting. Maar de juiste opvolging is ook van belang. De consultant van Voort biedt hierbij een helpende hand door de professional aan te moedigen om bewust te werken aan ontwikkeling. En door samen te kijken naar welke trainingen van de Voort Academy op dat moment passend zijn. Om zo verder te groeien als professional en als persoon.

De andere mogelijkheden

Bij Voort zijn er nog andere mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Volg één van onze traineeships in de techniek. Of gebruik je opleidingsbudget en bepaal helemaal zelf waarin jij je verder gaat ontwikkelen. Nieuwsgierig geworden? Ontdek welke technische baan jouw hart sneller laat kloppen!