Werken of toch doorstuderen?

Bij Voort kan het allebei. De juiste baan voor jou. Met veel afwisseling en goede arbeidsvoorwaarden, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Met een traineeship ga jij je naast je baan verder ontwikkelen in jouw vakgebied. Zo heb je de zekerheid van een baan en kun jij je volledig op je ontwikkeling richten.

Meer weten?

Stel via het formulier je vraag, download de brochure of maak een afspraak voor carrière-advies.

Stel je vraag

Maak kennis met onze trainees

Ben jij geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Veelgestelde vragen

  • Je komt in dienst bij Voort, maar gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we precies die baan vinden die bij jou past.

  • De werktijden zijn afhankelijk van de functie en opdrachtgever waar jij aan de slag gaat.

  • Je moet er rekening mee houden dat je naast de trainingen ook thuis nog bezig met met studeren. Het aantal studie-uren varieert per persoon.

  • De trainingen vinden plaats op de Voort kantoren in Apeldoorn, Amsterdam, Utrecht of Weert (indien mogelijk). Het kan voorkomen dat een training op een externe locatie van één van onze opleiders wordt gegeven.

  • Nee, de traineeships worden volledig betaald door Voort.

  • Tijdens de traineeship word jij begeleid door een eigen consultant. Je kunt hem of haar te allen tijde telefonisch of per e-mail bereiken. Ook worden er met regelmaat evaluatiemomenten ingepland om jouw voortgang te bespreken. Daarnaast zijn de ervaren trainers altijd te bereiken om jouw inhoudelijke vragen te beantwoorden.

  • Je ontvangt een vast contract van Voort. Hierbij zit ook een studieovereenkomst die je moet tekenen voor het volgen van de traineeship. De kosten worden volledig betaald door Voort.