Werken bij Van Wijnen

Meer over Voort

Van Wijnen is actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en vastgoed. Het is meer dan honderd jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot een bedrijf dat zich bezig houdt met het compleet ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden van gebouwen. Met als doel om de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven te verhogen. Bij Van Wijnen zijn er geen kant-en-klare functieprofielen. Als je wilt werken in een innovatie omgeving en ontwikkeling belangrijk vindt, dan zou de bedrijfscultuur wel eens bij jou kunnen passen!

Leuk weetje, in 2015 werd Van Wijnen nog door WoningmarktNL uitgeroepen tot ‘Beste Bouwer van 2015’.

Wat is werken bij Van Wijnen?

Van Wijnen is koploper op het gebied van BIM, circulair bouwen en fijn wonen. De juiste kennis en kunde wordt ingezet op klant-specifieke vragen, zodat er effectieve slagen gemaakt kunnen worden. Er wordt LEAN en innovatief gewerkt. Zo zetten ze in één dag een huis neer. Maar hoe is het om te werken bij Van Wijnen?

De cultuur is eenvoudig te omschrijven. Professionals die hard werken om uit te blinken in wat ze doen. Van elkaar leren en elkaar beter maken. Dat staat centraal.

Werken via Voort

Voort werkt al meerdere jaren met Van Wijnen samen. Hierdoor hebben we het bedrijf beter leren kennen en weten we welke professionals de organisatie versterken. En andersom! Wij zorgen voor de juiste baan bij Van Wijnen. Daarnaast krijg je genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen met onder andere trainingen, een opleidingsbudget en coaching.

Solliciteer direct!

Werken bij Van Wijnen

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Aan de slag via Voort

Wat betekent het werken via Voort?

We helpen je bij het vinden van de baan waar jij blij van wordt. Als professional ben je in dienst bij Voort, maar werk je bij één van onze opdrachtgevers zoals Van Wijnen.

Hoe verloopt het traject?

Jij laat ons weten wat jij zoekt in een baan en wat jouw ambities zijn. Met het hele team gaan we voor jou op zoek naar de juiste werkplek. Daar stellen wij je voor en bereiden samen het sollicitatiegesprek voor om die nieuwe baan te krijgen. Lees hier alles over jouw traject.

Wat doet Voort na het vinden van een baan?

We blijven elkaar natuurlijk spreken. Door het jaar heen plannen we met regelmaat een evaluatiemoment in om te bekijken waar jij staat en welke ontwikkelingsmogelijkheden bij jou passen. En zo nu en dan komen we bij jou in de lucht om even te checken hoe het met je gaat. Wil je ons vaker spreken? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Wat gebeurt er nadat het contract is afgelopen?

Wanneer jouw contract afloopt heb je verschillende keuzes. Je kunt in dienst bij de opdrachtgever, wij verlengen het contract via Voort of je gaat aan de slag bij een andere opdrachtgever. De keus is aan jou!

Meer info?

Wil je meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen hieronder of neem gewoon contact met ons op om vrijblijvend jouw vragen te stellen!

William Liefting 
Commercieel manager
+31 6-10 20 43 63
w.liefting@voort.com