Werken bij Van Gelder

Bekijk vacatures

Zet jij de infrastructuur in beweging?

Duurzaamheid en mobiliteit innoveren snel. En dat is geweldig. Maar aan plannen en nieuwe technologieën alleen heb je niets. Die initiatieven moeten ook gerealiseerd worden. Daar blinkt Van Gelder in uit. Vertrouwd verder!

Van Gelder is een doelgerichte aannemer en een Nederlands familiebedrijf met 1100 werknemers. Voort heeft al jaren een nauwe samenwerking met Van Gelder en kent alle vacatures als eerste. Ook vacatures die (nog) niet vindbaar zijn voor jou. Is werken bij Van Gelder iets voor jou?

Vacatures Van Gelder

Van Gelder heeft altijd vacatures voor slimme werkvoorbereiders, projectcoördinators, uitvoerders en budget analisten. Ga jij de sanering en aanleg van gas-, water- en elektranetwerken realiseren? Of ben je meer geïnteresseerd in binnen en buitenstedelijke wegen? Bij Van Gelder is van alles te doen. Professionals met passie voor openbare verlichting (OV) en verkeersregelinstallaties (VRI) kunnen zich hier ook vastbijten in toffe projecten.

Bekijk alle vacatures

"Voort was voor mij de partij die daadwerkelijk goed het contact onderhield en samen met mij keek naar een geschikte werkplek. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet. De samenwerking en de communicatie verlopen gemakkelijk. Voort besteedt extra aandacht aan mijn ontwikkeling."
Levi Houtzager, Werkvoorbereider

Wat doet Van Gelder?

Van Gelder is actief in de hele infrastructuur. Zowel boven- als ondergronds. Denk aan gebiedsontwikkeling en wegenbouw. Maar ook het transport en de distributie van energie, water en data. Of het het regelen en beveiligen van weg- en spoorverkeer. Van Gelder is georganiseerd in drie takken: civiel, infra en kabel-, leiding- en montagewerken. Veel mogelijkheden dus om je te verdiepen of juist verbreden.

Van Gelder werkt onder andere voor

 • Overheden zoals Rijkswaterstaat, gemeenten, waterschappen
 • Nutsbedrijven
 • ProRail
 • Woningstichtingen
 • Projectontwikkelaars
 • Ziekenhuizen en zorginstellingen
 • En meer!

Dit is werken bij Van Gelder

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Waar staat Van Gelder voor?

De maatschappij is niets zonder een goede infrastructuur. We hebben immers infrastructuur nodig om te (over)leven. Hoe komen we anders aan onze eerste levensbehoeften zoals water, voedsel en energie? Bovendien is de infrastructuur cruciaal voor de economie en verbinding tussen mensen.

Daarom werkt Van Gelder hard om de infrastructuur te verbeteren. Deze aannemer wil bijdragen aan duurzaamheid, de energietransitie en betere mobiliteit in Nederland. Evenals daarbuiten.

Van Gelder doet en blijft doen waar ze goed in is: projecten realiseren met heel veel vakkennis. Met die vakkennis blinkt Van Gelder uit in het toepassen van innovaties en gevestigde technieken voor het beste resultaat.

"Ik kan enorm genieten van de afwisseling die mijn baan bij Van Gelder met zich meebrengt. Elk project is uniek en vraagt om de juiste oplossing. Bij Van Gelder wordt altijd gezegd: “Je hoeft het niet alleen te doen”. De lijnen tussen de calculatie, de uitvoering en de projectleiding zijn kort. Dit zorgt ervoor dat we samen tot de beste resultaten van een project komen. De collegiale werksfeer bij Van Gelder heeft mij bijzonder gemotiveerd en zorgt voor veel plezier in mijn functie."
Levi Houtzager, Werkvoorbereider

Pas jij bij Van Gelder?

Medewerkers van Van Gelder zijn gedreven, ondernemend, toegewijd en betrouwbaar. Tel daar wederzijdse waardering bij op en je hebt de winnende formule om projecten te realiseren in binnen- en buitenland.

Bij Van Gelder werk je in doelgerichte teams met korte lijnen. Jij denkt echt mee met opdrachtgevers en zoekt continu naar betere oplossingen. Houd jij van duidelijke verantwoordelijkheden en ruisloze communicatie? Dan ga je het bij Van Gelder beslist naar je zin hebben.

Dit onafhankelijke familiebedrijf kan eigen koers varen en blijven ondernemen. Zelfs met 1100 werknemers heerst binnen Van Gelder nog echt dat familiegevoel. Mensen werken er doorgaans lang, omdat er volop ruimte is om te groeien.

Waarom werken bij Van Gelder via Voort?

 • Een baan die past bij je ambities
 • Zeker van een goed contract en salaris
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Een groot netwerk en ingangen die je zelf niet hebt
"Op het gebied van personele bezetting is Voort al jarenlang een betrouwbare partner voor Van Gelder. Voort kent onze cultuur en weet welke mensen hier goed passen."
Marijke Mulder-de Gunst, recruiter bij Van Gelder Infratechniek
"Voort heeft een groot netwerk in de civiele techniek en ondergrondse infra en kan daardoor goed acteren op de behoeften van Van Gelder. De korte lijnen bij Van Gelder en het snelle schakelen maakt dat het goed bij het doortastende karakter van Voort past."
Jeroen Bosch, Commercieel Manager bij Voort

Nieuwsgierig naar Van Gelder?

Ben jij nieuwsgierig naar Van Gelder of Voort? Neem dan contact op met Jeroen Bosch. Ook andere vragen kun je gerust aan hem stellen.

Jeroen Bosch
Commercieel Manager
+ 31 6 10 20 58 41
j.bosch@voort.com