Werken bij Vattenfall

Meer over Voort

Werken bij Vattenfall via Voort

Vattenfall – voorheen bekend als Nuon – voorziet ruim 2 miljoen klanten door heel Nederland van energie in de vorm van elektriciteit, warmte, koude en gas. Betrouwbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering van Vattenfall. Het doel is om uiteindelijk volledig klimaatneutraal te worden. Innovatie in zonne- en windenergie speelt een grote rol bij het behalen van dit doel. Voort en Vattenfall werken sinds 2018 samen om de juiste professionals te vinden die bij het energiebedrijf aan de slag kunnen.

Werken bij Vattenfall

Net afgestudeerd of al een aantal jaren werkzaam? Starters, mediors en seniors vinden de juiste baan bij Vattenfall . Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw kennis en ervaring in te zetten voor een meer duurzame samenleving. Ga aan de slag met het ontwikkelen, bouwen en beheren van duurzame energieoplossingen. Gebruik steeds nieuwe technieken en lever jouw bijdrage aan de maatschappij.

Werken via Voort

Door onze samenwerking zijn we altijd op de hoogte van alle carrièrekansen bij Vattenfall . We kennen de organisatie en weten hoe jij als professional daar het best tot je recht komt. Waar jouw kennis, kunde en ambitie centraal staat. Daarnaast krijg je van Voort de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dit kan met trainingen, opleidingsbudget en coaching. Zo groei jij verder. Neem contact op met José Sneller en ontdek jouw mogelijkheden!

Vattenfall - Groene stroom

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Wil je meer weten over werken bij Vattenfall ?

De juiste professional op de juiste werkplek. Een plek bij Vattenfall . Dat is waar ik me dagelijks mee bezighoud als key accountmanager. Heb je een vraag over Vattenfall of over het werken via Voort? Je kunt al jouw vragen aan mij stellen. Ik ben te bereiken op +31 6 10 89 10 68 of j.sneller@voort.com.

José Sneller
Key accountmanager
+ 31 6 10 89 10 68
j.sneller@voort.com