Werken bij Van Dorp

Bekijk de vacatures

Ga jij de installatiebranche veroveren?

Werken bij Van Dorp aan gebouwgebonden techniek. Wat dat inhoudt? Vooral installaties ontwerpen, realiseren en beheren. Denk aan de elektra- en klimaatvoorzieningen. Met 20 vestigingen zit dit familiebedrijf altijd dichtbij. Ruim 1.250 medewerkers delen dezelfde passie. Een gezonde leef- en werkomgeving creëren met de nieuwste duurzame technieken. Zo zorgt Van Dorp voor comfortabele gebouwen waar mensen zich goed voelen.

Voort werkt al jaren samen met Van Dorp en is als eerste op de hoogte van vacatures. Wij weten precies wat Van Dorp zoekt en of jij in de bedrijfscultuur past. De juiste match gaat tenslotte verder dan kennis en ervaring. Is werken bij Van Dorp iets voor jou?

Vacatures Van Dorp

Van Dorp heeft altijd vacatures voor betrokken en deskundige servicetechnici en servicemonteurs. Als servicetechnicus of servicemonteur bij Van Dorp werk je zelfstandig op locatie bij opdrachtgevers. Je onderhoudt installaties en lost storingen op. Waar nodig werk je samen met jouw kameraden voor de beste oplossingen.

Lijkt het jou leuk om mooie installaties te verzorgen en klanten tevreden te maken? Ben je flexibel, denk je in oplossingen en houd je van vrijheid in je werk? Dan is werken bij Van Dorp jou op het lijf geschreven. Je krijgt bij Van Dorp alle ruimte om het beste uit jezelf te halen.

Vacatures Van Dorp

Wat doet Van Dorp?

Werken bij Van Dorp betekent dat jij je inzet voor gezonde en milieuvriendelijke gebouwen. Van Dorp verzorgt de service, het onderhoud en het beheer van installaties. Maar daar stopt het niet. Van Dorp ontwerpt en realiseert ook grote, complexe installatieprojecten. En regelt alle facilitaire zaken.

Van (brand)beveiliging en energievoorziening tot gezonde lucht en verwarming. Van Dorp heeft oplossingen om bijvoorbeeld energieverbruik en CO2-concentratie te verminderen. Zo hebben gebouwen maximaal comfort. En ontstaat er een omgeving waar mensen goed en gezond kunnen werken, wonen of recreëren.

Van Dorp werkt onder andere voor

 • Scholen
 • Zorginstellingen
 • Hotels
 • Overheid (politie, gemeenten, provincies)
 • Multinationals en mkb
 • Retailbedrijven
 • Zwembaden en sauna’s
 • En meer

Dit is werken bij Van Dorp

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Waar staat Van Dorp voor?

Van Dorp gelooft in zekerheid, betrouwbaarheid, vakwerk, innovatie en duurzaamheid. 35 jaar geleden begon Van Dorp als installatiebedrijf met 10 medewerkers. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een partner in heel Nederland die alle technische en facilitaire zaken regelt. Zo draagt Van Dorp bij aan een gezonde leef-, werk- en leeromgeving. De opdrachtgever kan floreren, want Van Dorp verzorgt de rest.

Bij Van Dorp is geen dag hetzelfde. Zo kan je alle takken in jouw vak meemaken. En elke dag leren. Je bouwt een vaste klantkring op en kent jouw opdrachtgevers door en door. Omdat jij goed luistert en de samenwerking voorop stelt.

Vind jouw vacature

Pas jij bij Van Dorp?

Met 1.250 medewerkers is Van Dorp beslist niet klein te noemen. Toch functioneert dit bedrijf alsof het één grote familie is. Alle medewerkers doen ertoe. Jouw mening en adviezen zijn waardevol. Je krijgt dan ook veel vrijheid. Vrijheid om je werk te doen zoals jij wilt. Vrijheid om jezelf te zijn. Vrijheid om te groeien.

Alle medewerkers zijn betrokken en spreken de taal van de opdrachtgever. Je werkt samen met enthousiaste collega’s waar je van op aan kunt. De sfeer is open, gezellig en nuchter. Ben jij een harde werker die geniet van kameraadschap? Dan pas jij uitstekend bij Van Dorp als ‘dorpsgenoot’.

Waarom werken bij Van Dorp via Voort?

 • Een baan die past bij je ambities
 • Zeker van een goed contract en salaris
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Een groot netwerk en ingangen die je zelf niet hebt

Nieuwsgierig naar Van Dorp?

Ben jij nieuwsgierig naar Van Dorp of Voort? Neem dan contact op met William Liefting. Ook andere vragen kun je gerust aan hem stellen.

William Liefting 
Commercieel Manager
+ 31 6 10 20 43 63
w.liefting@voort.com