Werken bij Heijmans Schiphol

Bouw mee aan de toekomst van deze belangrijke luchthaven.

Bekijk de vacatures

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Heijmans Schiphol
 • Kan jij het je voorstellen?

  Een drukke luchthaven die jaarlijks ruim 70 miljoen passagiers en 1,5 miljoen ton vracht verwerkt. Bedenk eens hoeveel techniek ervoor nodig is om deze 500.000 vliegbewegingen per jaar in goede banen te leiden. Heijmans zorgt als maincontractor voor alle infrastructuur en faciliteiten op Schiphol. Wat een kans voor ambitieuze technische professionals! Voort heeft een nauwe samenwerking met Heijmans Schiphol en zorgt voor de beste match voor jou.

  Vacatures Heijmans Schiphol

  Machtige vliegtuigen die met brullende motoren de lucht in schieten of terugkeren naar vaste grond. Dat is toch puur genieten? Bij Heijmans Schiphol is het dagelijkse kost. Het kantoor ligt vlak bij de Kaagbaan. Zo speelt de techniek van morgen zich voor jouw neus af. Wil jij bijdragen aan de uitdagingen van een drukke luchthaven? Bij Heijmans maak je het mee.

  Bekijk de vacatures

  "Voort denkt echt met je mee in mogelijkheden. Ze kijken naar je wensen en ambities en zoeken hier een passende functie bij. De sfeer van Heijmans op Schiphol is informeel. Er is altijd ruimte voor een grapje en we delen onze successen met elkaar."
  Ishak El Bouijoufi, Kwaliteits- en veiligheidsmedewerker Heijmans Schiphol

  Dit is werken bij Heijmans Schiphol

  Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

  Pas jij bij Heijmans?

  Heijmans is gericht op de toekomst. Dit is de plek waar professionals met lef thuishoren. Professionals die willen groeien. Die initiatief nemen. Dit bedrijf biedt dan ook veel kansen voor technische mensen met ambitie. Binnen Heijmans kan je op verschillende plekken ervaring opdoen of doorgroeien. Het enige wat je nodig hebt is een studie in een technische richting en een portie lef en ondernemingszin.

  Zelfs met 4.500 medewerkers heeft dit bedrijf een open cultuur waarin iedereen gehoord wordt. Want Heijmans snapt dat de mensen die er werken het bedrijf zo toonaangevend maken. Daarbij wordt Heijmans ondersteund door een schil van toegewijde leveranciers en partners zoals Voort.

  Waarom werken bij Heijmans via Voort?

  Voort werkt al sinds 2012 nauw samen met Heijmans op het gebied van personeel en ontwikkeling. Daarom weten we precies hoe een goede match eruit ziet. En of jij in de bedrijfscultuur past. Daarnaast hebben wij ingangen die jij zelf niet hebt en faciliteren we jouw ontwikkeling in onze Voort Academy.

  De relatie tussen Voort en Heijmans is vanaf het begin erg goed en in afgelopen tien jaar alleen maar verder geprofessionaliseerd. Heijmans is onze grootste opdrachtgever, waar we jaarlijks tussen de 75 en 100 professionals bemiddelen.

  Bekijk de vacatures

  Dit krijg jij bij Voort

  • Een baan waar jij blij van wordt. We kennen alle vacatures als eerste. Ook vacatures die (nog) niet vindbaar zijn voor jou.
  • Focus op jouw ontwikkeling en ambities.
  • Een goed salaris en de zekerheid van een vast contract.Je komt bij Voort in dienst. Jouw vaste consultant regelt alles voor je en begeleidt je persoonlijk. Zodat jij kan groeien in je vak. Ook kan je elk jaar 3 trainingen in de Voort Academy volgen en krijg je een opleidingsbudget van € 1.500,-. Doorgroeien naar een andere functie? Samen maken we een carrièreplan om jouw ambities te bereiken. Bijvoorbeeld met een van onze talentprogramma’s.

  Bij Heijmans Schiphol aan de slag

  Ben jij enthousiast geworden over dit project en wil je samen bouwen aan de groei van Schiphol? Neem dan contact op met de contactpersoon in jouw vakgebied!

  Nick Wiendels
  Klantmanager Heijmans Civiele Techniek
  +31 6 82 06 44 90
  n.wiendels@voort.com

  Michael Baak
  Klantmanager Heijmans Bouw & Installatie
  +31 6 39 23 14 24
  m.baak@voort.com