Geo

Welkom bij de Geo Experience!

Ben jij benieuwd naar de fascinerende wereld van de Geo-markt? Wil je weten wat je allemaal kunt doen met GIS en wat er precies gebeurt op de werkvloer? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Laat ons vooral weten welke brandende vragen jij hebt over de Geo-markt en wij zullen deze met plezier beantwoorden.

 

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Geo Experience Voort
 • Kijkje in de keuken van het werkveld

  Tijdens deze netwerkmarkt nemen wij je mee op een boeiende reis en geven we je een kijkje in de keuken van het werkveld. We vertellen je alles over de uitdagende projecten waar je aan kunt werken en welke bedrijven het beste bij jouw interesses en vaardigheden passen.

  En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kansen die je bij Voort kunt krijgen! Bij Voort werken gepassioneerde technische professionals die gedreven zijn om zichzelf continu te ontwikkelen. Met ons uitgebreide netwerk brengen we specialisten en multidisciplinaire talenten samen op het gebied van geo-informatie, milieumanagement, civiele techniek, bouw en high tech. Wij zorgen voor perfecte matches tussen werknemers en werkgevers, omdat wij weten wat er speelt op de werkvloer. En als we een perfecte match hebben gevonden, zorgen we dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen via onze Voort Academy of een van onze Esri talentprogramma’s. Naast het matchen van werknemers en werkgevers, biedt Voort ook als partner LinkedIn lessen bij de HAS.

  Maar dat is nog niet alles. Heb je meegespeeld aan het uitdagende spel? Vul dan onderstaand formulier in. Wie weet ga jij er wel met de buit vandoor!

  Kortom: onze Geo Experience biedt jou de unieke kans om inzicht te krijgen op de geo-markt en jouw mogelijkheden te ontdekken.

  Vul onderstaand formulier in