Werken bij gemeente Utrecht

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Gemeente Utrecht
 • Utrecht is één van de grootste gemeenten in Nederland en werkt veel samen met onder andere bouwbedrijven, adviesbureaus en woningcorporaties. De gemeente levert een grote bijdrage aan de duurzame leefomgeving rondom Utrecht door te werken met innovatieve ontwerpen, waarvoor de laatste technieken en inzichten worden gebruikt. Voort werkt sinds 2017 samen met Tauw als exclusieve partner van gemeente Utrecht voor het verbinden van de juiste professionals aan het bedrijf. Zo brengen we samen technisch Nederland vooruit.

  Wat is werken bij de gemeente?

  Dat betekent dat jij je gaat inzetten voor een van de grootste steden van Nederland. Samen met ongeveer 4.000 collega’s vertegenwoordig jij de stad. Vernieuwende initiatieven, verbindende projecten en innovatieve oplossingen, dat is waar jij aan gaat werken. De gemeente is constant op zoek naar technische professionals, zoals ontwerpers, tekenaars, projectvoorbereiders, projectleiders, projectmanagers.

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur jouw sollicitatie en wie weet werk jij binnenkort bij gemeente Utrecht.

  Cultuur bij gemeente Utrecht

  Samen aan het werk voor de stad. Dat is waar het om draait bij gemeente Utrecht. Medewerkers gaan aan het werk in een slimme en verbindende omgeving om zo de beste stad neer te zetten. Ook zelf krijgen medewerkers de kans om het beste uit zichzelf te halen. Zo is er genoeg ruimte om te groeien binnen functies, kunnen medewerkers altijd meer leren en zich verder ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

  Enthousiast geworden? Stuur ons jouw sollicitatie, dan gaan wij direct voor jou op zoek naar een passende werkplek.

  Direct solliciteren

  Projecten van gemeente Utrecht

  De gemeente realiseert in samenwerking met partners diverse projecten binnen de technieksector. Zo werkt het bedrijf bijvoorbeeld aan de bouw van Leidsche Rijn Centrum en de Dafne Schippersbrug. Ook de professionals van Voort hebben bijgedragen aan de realisatie van deze projecten. Vanuit ieder specialisme kun je bij de gemeente Utrecht werken aan vooruitgang en het bedenken van innovatieve oplossingen.

  Wil je meer weten over de bouw van de Dafne Schippersbrug?

  Lees meer

  Nieuwsgierig naar gemeente Utrecht

  Ben jij nieuwsgierig naar gemeente Utrecht of Voort? Neem dan gerust contact op met Mario Renes. Ook andere vragen kun je gerust aan hem stellen.

  Mario Renes
  Consultant civiele techniek
  + 31 6 51 39 49 27
  m.renes@voort.com

  Dit is Utrecht (2017)

  Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken