Werken in de civiele techniek bij Voort

Civiele professionals maken de leefomgeving veiliger, beter en bereikbaarder. In Nederland, maar ook daarbuiten. Want voordat je het weet werk je mee aan een tunnel elders in de wereld. Hoe uitdagend, veelzijdig en relevant wil jij het hebben? Ontdek jouw mogelijkheden in de civiele techniek.

Groei verder. Ga Voort

Je wilt natuurlijk een baan waar je echt blij van wordt. Voort heeft de baan die bij jou past. Waar jij kan groeien in je ambities. Je gaat bijvoorbeeld bruggen bouwen, stations ontwerpen of dijken versterken. Of je verzorgt kabels en leidingen in de ondergrondse infra. Net wat je wilt. Werken in de civiele techniek betekent niet alleen slimme oplossingen bedenken. Je hebt ook oog voor duurzaamheid en de behoeften van de maatschappij. Denk aan circulaire technieken en zo weinig mogelijk overlast voor de omwonenden. Wat wordt jouw missie in de civiele techniek?

 

 

Voort was voor mij de partij die daadwerkelijk goed het contact onderhield en samen met mij keek naar een geschikte werkplek. De samenwerking en communicatie verlopen gemakkelijk. Voort besteedt extra aandacht aan mijn ontwikkeling.

– Levi Houtzager, Werkvoorbereider

Vacatures civiele techniek

Bij Voort kan je kiezen uit uiteenlopende civiele techniek vacatures bij 800+ opdrachtgevers. In ons grote netwerk vinden we de baan waar jij blij van wordt. Je wilt groeien. Daarom zorgen we voor de juiste match op basis van jouw ambities, je talenten en de bedrijfscultuur. Je kan aan de slag bij aannemers, bouwbedrijven, adviesbureaus, energiebeheerders of overheden. Aan welke functies kan je denken in de civiele techniek?

Word ook
Projectleider
bij Heijmans

Waarom werken bij Voort?

Een baan waar jij blij van wordt bij één van de 800+ opdrachtgevers

Focus op jouw ontwikkeling en ambities

Een goed salaris en de zekerheid van een vast inkomen

Bij Voort sta jij centraal. Wie ben je, wat wil je en waar kom jij tot je recht? Dat bespreken we samen en op basis daarvan vinden wij de ideale baan voor jou. Dat lukt vrijwel altijd. We hebben ingangen bij ruim 800 technische bedrijven in heel Nederland. Ook bij jou in de buurt dus. Die bedrijven kennen we van binnen en buiten. En omdat we jou ook goed leren kennen, kunnen we de juiste match maken.

Je komt bij Voort in dienst. Jouw vaste consultant regelt alles voor je en begeleidt je persoonlijk. Zodat jij kan groeien in je vak. Ook kan je elk jaar 3 trainingen in de Voort Academy volgen en krijg je een opleidingsbudget van € 1.500,-. Doorgroeien naar een andere functie? Samen maken we een carrièreplan om jouw ambities te bereiken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Voort? Kom eens vrijblijvend koffiedrinken!

FAQ, wat krijg je bij Voort?

 • Je komt bij Voort in dienst. Wij detacheren jou bij een van onze opdrachtgevers. Daarbij zorgen we dat jouw baan past bij je wensen en ambities. Je wilt tenslotte groeien! Je blijft zelf de regie houden. Ook heb je de zekerheid van een goed contract. Detacheren is namelijk niet hetzelfde als werken bij een uitzendbureau. Je hebt bij Voort dezelfde voorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever in dienst zou treden. Jouw salaris is dus even hoog en de voorwaarden net zo goed.

 • Je krijgt een normale arbeidsovereenkomst (dus geen uitzendovereenkomst). Daarmee heb je dezelfde zekerheden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever zou werken. Met ook een even hoog salaris en even goede voorwaarden. De duur van je contract gaat in goed overleg. Een jaarcontract, vast contract of liever een contract voor de duur van een project. Het kan allemaal.

 • Er zijn vaak aannames dat je bij een detacheerder minder verdient dan wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever in dienst gaat. Dit klopt niet. Sterker nog, het is wettelijk bepaald dat dit niet eens mag. Je krijgt dus een marktconform salaris op basis van je opleiding, werkervaring, talenten en ambities. Net zoals je bij de opdrachtgever zou krijgen.

 • Je krijgt sowieso 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Atv- en adv-dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever.

 • Je krijgt een vaste consultant die alles voor jou regelt. Hij of zij staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook spreek je jouw consultant regelmatig om jouw voortgang te bespreken. Je krijgt advies waarmee je verder komt en tips over ontwikkelmogelijkheden. Jouw consultant begeleidt je ook bij je sollicitatiegesprek en bij je (online) profilering.

 • Bij Voort kan je alle kanten op. Zo kan je kiezen uit ruim 30 trainingen in de Voort Academy. Zowel technische trainingen als persoonlijke. Je kan 3 trainingen kosteloos per jaar volgen. Daarnaast krijg je een opleidingsbudget van € 1.500,- die je vrij kan besteden in overleg met jouw consultant en opdrachtgever. Heb je 0 tot 3 jaar werkervaring? Dan kan je ook kiezen voor een talentprogramma die je naast jouw baan volgt. Na een jaar ben jij een echte specialist in je vakgebied. Andere behoeften? Alles is bespreekbaar.

 • Jij wilt groeien. Snappen we. Daarom helpen we jou met je carrièreplan. Toe aan de volgende stap? Er zijn veel professionals die jaren via Voort werken voor verschillende opdrachtgevers om zo meer kennis en ervaring op te doen. Switchen is een stuk eenvoudiger bij een detacheringsbureau dan wanneer je bij een technisch bedrijf werkt. Je kan ook via Voort doorgroeien bij dezelfde opdrachtgever als deze hier de kansen voor biedt.

 • Eerst leren we elkaar kennen. Samen bespreken we jouw talenten, ambities en wensen. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem. Wij kennen de technische arbeidsmarkt op ons duimpje. Zodoende kunnen we je goed adviseren. Vervolgens vinden we één of meerdere opdrachtgevers voor jou. Wie jij bent en wat je wilt staat daarbij voorop. We matchen je ook op talenten, ambities en bedrijfscultuur. Zodat jij echt op je plek zit bij de opdrachtgever. In overleg met jou stellen we je voor. Zij nodigen je uit voor een sollicitatiegesprek, dat we samen voorbereiden. Ben je positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan via Voort.

Kom eens vrijblijvend praten over jouw volgende stap

Een greep uit onze 116 vacatures voor Civiele techniek

Solliciteer op één van de functies en groei mee met Voort

 1. Planner

  12-8-2022 MBO, HBO Voorbereiding & beheer Amersfoort, Nederland

  Krijg jij energie van het koppelen van de juiste specialist aan de juiste klus? Lees dan verder!

  Bekijk vacature
 2. Bim

  2-8-2022 MBO VOorthuizen

  xx

  Bekijk vacature
 3. Junior Adviseur Asset Management

  2-8-2022 HBO, WO Voorbereiding & beheer Amsterdam, Nederland

  Een uitdagende, veelzijdige functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Zoek niet verder!

  Bekijk vacature