Werken als consultant

Waar groei begint bij jou

Werken bij Voort

Werken als consultant bij Voort. Wat betekent dat? Behalve natuurlijk leuke collega’s, uitdagend werk en veel ontwikkelingsmogelijkheden? Bij Voort werk je met mensen. Je bent dus sociaal. Je verbindt de technische professional met de opdrachtgever. Samen met je team zorg je ervoor dat je hen in hun kracht zet. Want jij weet precies hoe je dat kunt doen. Je probeert altijd het beste uit jezelf te halen. Zodat niet alleen Voort, maar ook jij verder groeit.

Met persoonlijke begeleiding uitzoeken welke sales technieken en vaardigheden bij jou als persoon passen.
#voort

Vacatures consultant

Bouwkundig Engineer

Ben jij een bouwkundig engineer die toe is aan een volgende stap en wil werken in een innovatief bedrijf met multidisciplinaire projecten? Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen in een open werkomgeving.

Gepubliceerd 02 juni 2023
  • Bouw
  • HBO Bachelor
  • Maastricht
  • 3 - 5 jaar

Werken bij Voort. Waar groei begint bij jou.

#ookdatisVoort

 

open sollicitatie Talentprogramma training
Elkaar feedback geven, ook aan de manager Scoor je eigen individuele bonus Beoordeling? Nee, jij presenteert jezelf Trainingen en opleidingen voor jouw ontwikkeling Vrijdagmiddagborrels, uitjes en een weekend weg

 

vakantiedagen tafelvoetbaltafel samen feest vieren targets

30 vakantiedagen én (onbetaald) ertussenuit

Fanatieke tafelvoetbalcompetities

Bijzondere momenten samen vieren

Targets nastreven met gedreven collega’s

 

Door het opleidingsprogramma heb ik mezelf in sneltreinvaart kunnen ontwikkelen. Hierdoor weet ik beter wat past bij mij en kan ik dit ook uitdragen naar kandidaten en opdrachtgevers.
Martijn Machin - Manager Civiele Techniek

Lees ook