Werken bij Voort pagina 2022

Werken als Managing Consultant

Waar groei begint bij jou. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen wij technisch Nederland vooruit. Dat doen wij binnen de industrie, civiele techniek, bouwkunde en installatietechniek. Ben jij klaar voor de sprong voorwaarts?

Werken bij Voort

Werken als managing consultant bij Voort. Wat betekent dat? Behalve natuurlijk leuke collega’s, uitdagend werk en veel ontwikkelingsmogelijkheden? Bij Voort werk je met mensen. Je bent dus sociaal. De verbinder tussen technische professional en opdrachtgever. Samen met je team zorg je ervoor dat je hen in hun kracht zet. Want jij weet precies hoe je dat kunt doen. Je probeert altijd het beste uit jezelf te halen. Zodat niet alleen Voort, maar ook jij verder groeit.

Als managing consultant heb je de banen voor het uitkiezen. Enerzijds leuk, anderzijds sta je zo wel voor een lastige keuze. Want waar kom jij tot je recht en ga je het helemaal naar je zin hebben? Om je keuze makkelijker te maken, delen we hoe werken bij Voort eruit ziet.

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Je bent een verbinder in de technische wereld.

Je brengt technische professionals en vooraanstaande opdrachtgevers samen. Je bent sociaal dus. En commercieel. Je zoekt antwoorden op de vragen van morgen. Je bent vooruitstrevend en houdt van een uitdaging. Je bent een winnaar en hebt veel energie. Jij bent Voort. De werkgever. Het aanspreekpunt voor professionals. Dus je verbindt. Dat doe je door coaching gesprekken te voeren. Te bouwen aan je netwerk van opdrachtgevers en professionals. Je bent betrokken bij opdrachtgevers. En wil niets liever dan projecten tot een succes brengen.

Dit krijg je bij Voort

1. Je eigen business opzetten

Werken bij Voort betekent veel vrijheid om te pionieren. Je bouwt je eigen netwerk van professionals en opdrachtgevers op in jouw vakgebied en regio.

Deze mensen en bedrijven leer je door en door kennen. Je bent tenslotte onwijs nieuwsgiering naar hun behoeften en uitdagingen. Eigenlijk kan je het zien als jouw eigen business runnen.

Houd je van veel verantwoordelijkheid en uitdaging? Dan is werken bij Voort aan jou besteed.

4. Ruime doorgroeikansen

Op een gegeven moment ben je misschien wel uitgeleerd en ambieer je de volgende stap in je carrière. Ook dan zit je bij Voort goed.

Bij ons is al menig collega doorgegroeid van junior naar een managing rol. Eens proeven aan een ander vakgebied binnen de techniek? Of misschien wel een andere rol? Allemaal mogelijk.
Want wij geloven in jou.

2. Samen werken aan groei

Je runt dus je eigen business, maar hebt wel een groep collega’s om je heen staan. Andere ambitieuze verbinders zoals jij die mensen en bedrijven samenbrengen.

Je collega’s zijn dus per definitie sociaal. Ze moedigen elkaar aan, houden de energie erin en zijn niet vies van een geintje tussendoor. Of een potje tafelvoetbal.

Bij Voort is iedereen gedreven. De lijnen zijn kort en iedereen is toegankelijk, van directie tot administratie.

5. Een goede bonusregeling

Jouw prestaties worden meteen beloond. Naast een goed maandelijks salaris kan je jouw bankrekening spekken met verschillende bonussen. Ideaal als je een huis wilt kopen of een verre reis op het vizier hebt staan.

3. Focus op jouw ontwikkeling

Voort staat voor groei. Van professionals en opdrachtgevers, maar vooral ook van elkaar. Jouw ontwikkeling is belangrijk. Je krijgt daarom een buddy die jou de eerste tijd begeleidt.

We leren je alles over het vakgebied waarin je komt te werken. Geen technische kennis nodig dus om te solliciteren. Ook kan je verschillende trainingen en opleidingen volgen. In de Voort Academy, maar ook bij bijvoorbeeld Kenneth Smith.

Schiet er ineens een goed idee jouw hoofd binnen? Ga het maar uitvoeren. In die zin geef je vorm aan je eigen functie.

Je krijgt alle gelegenheid om te ontdekken wat je leuk vindt en wat bij je past. We stimuleren je om jouw talenten te versterken. Want dan ben je niet alleen succesvol in je werk, maar heb je er ook echt plezier in.

Groeien en ontwikkelen

Succes begint bij talenontwikkeling. Daar zijn we van overtuigd. Dat geldt voor professionals en klanten. Maar ook voor onszelf. Ontwikkeling betaald zich meteen uit. In betere resultaten en vernieuwende oplossingen. En vooral in meer werkplezier.

Hoe vertaalt dat zich naar onze eigen groei? We brengen elkaar verder. Door kennis en ervaringen te delen. Door te sparren over de beste aanvliegroutes. door ruimte te geven om te experimenteren. Daarnaast volgt iedereen een ontwikkeltraject bij Kenneth Smit en trainingen via de Voort Academy. Alles om jezelf te versterken. groei staat tenslotte op de eerste plek.

 

Een greep uit onze vacatures voor managing consultant