Werken bij Heijmans

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Werken bij Heijmans
 • Bouw jij mee aan een gezonde leefomgeving?

  Heijmans, wie kent dit beursgenoteerde bouwbedrijf niet? Deze grote speler in de vastgoed, bouw, installatie en infra wil verbeteren. Verslimmen. Verduurzamen. Heijmans houdt zich dan ook bezig met de complexe uitdagingen van nu en morgen. Met voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit bouwt Heijmans aan projecten die het verschil maken in wonen, werken en verbinden.

  Voort heeft een nauwe samenwerking met Heijmans als preferred supplier sinds 2012 en kent alle vacatures als eerste. Ook vacatures die (nog) niet vindbaar zijn voor jou. Is werken bij Heijmans iets voor jou?

  Vacatures Heijmans

  Heijmans heeft altijd vacatures bij Voort openstaan voor werkvoorbereiders, projectcoƶrdinators en projectleiders die projecten in goede banen leiden. Sta jij graag met je benen in de blubber? Ook voor uitvoerders zijn er toffe werken om je in vast te bijten. Specialisten zoals engineers en calculators vinden bij Heijmans volop ruimte om projecten verder te brengen met jouw vakkennis en ervaring.

  Bekijk alle vacatures

  "Voort denkt echt met je mee in mogelijkheden. Ze kijken naar je wensen en ambities en zoeken hier een passende functie bij. De sfeer van Heijmans op Schiphol is informeel. Er is altijd ruimte voor een grapje en we delen onze successen met elkaar."
  Ishak El Bouijoufi, Kwaliteits- en veiligheidsmedewerker Heijmans Schiphol

  Ook meebouwen aan de toekomst van een van de drukste luchthavens?

  Lees meer over werken bij Heijmans Schiphol

  Het verhaal van Heijmans

  1923. De Brabantse stratenmaker Jan Heijmans was pas twintig toen hij een eigen bedrijf startte en een straat in Rosmalen aanlegde. En het bleef niet bij een stratenmakerij.

  Jan zag zijn familiebedrijf groeien tot wegenbouwer en bouwer van woningen, winkels en bedrijfspanden. En uiteindelijk tot ontwikkelaar van woonwijken, winkelgebieden en bedrijvenparken. Maar het DNA van Heijmans is altijd hetzelfde gebleven: een echte maker.

  Heijmans werkt samen met

  • Overheden zoals Rijkswaterstaat, gemeenten en provincies
  • Woningstichtingen en vastgoedeigenaren
  • Project- en gebiedsontwikkelaars
  • Ziekenhuizen en laboratoria
  • Scholen en museums
  • Industrie
  • En meer!

  Dit is werken bij Heijmans

  Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

  Waar staat Heijmans voor?

  Heijmans is een echte maker. Dat blijkt uit het denken, maar ook uit het doen. Deze onderneming wil bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor iedereen. Met hart en ziel. En met gezond verstand.

  Een gezonde omgeving gaat over veel meer dan bouwwerken, wegen, groen, water en schone lucht. Heijmans gaat alle complexe uitdagingen dan ook integraal aan. Want alles draait om samenhang. Om samenleven.

  Heijmans bedenkt, adviseert, ontwikkelt en ontwerpt verbeteringen die misschien wel langer dan honderd jaar blijven bestaan. Die verantwoordelijk grijpt het met beide handen aan. Want hoe spannend ook, dit bedrijf wil het verschil maken.

  Pas jij bij Heijmans?

  Heijmans is gericht op de toekomst in alles wat hij doet. Dit is de plek waar professionals met lef thuishoren. Professionals die willen groeien. Die initiatief nemen.

  Dit bedrijf biedt dan ook veel kansen voor technische mensen met ambitie. Binnen het bedrijf kan je op verschillende plekken ervaring opdoen of doorgroeien. Het enige wat je nodig hebt is een studie in een technische richting en een portie lef en ondernemingszin.

  Zelfs met 4.500 medewerkers heeft dit bedrijf een open cultuur waarin iedereen gehoord wordt. Want Heijmans snapt dat de mensen die er werken het bedrijf zo toonaangevend maken. Daarbij wordt Heijmans ondersteund door een schil van toegewijde leveranciers en partners zoals Voort.

  Waarom werken bij Heijmans via Voort?

  Voort werkt al sinds 2012 nauw samen met Heijmans op het gebied van personeel en ontwikkeling. Daarom weten we precies hoe een goede match eruit ziet en of jij in de bedrijfscultuur past. Daarnaast hebben wij ingangen die jij zelf niet hebt en faciliteren we jouw ontwikkeling in onze Voort Academy.

  De relatie tussen Voort en Heijmans is vanaf het begin erg goed en in afgelopen tien jaar alleen maar verder geprofessionaliseerd. Heijmans is onze grootste opdrachtgever, waar we jaarlijks tussen de 75 en 100 professionals bemiddelen.

  Bekijk alle vacatures

  "Voort is al jaren een betrouwbare en toegankelijk partner met goede kennis van de behoefte van Heijmans. Op basis daarvan zijn ze in staat om ons te adviseren in het aannemen van de beste mensen. De persoonlijke klik maakt de samenwerking tot een waar plezier."
  Kees Berkhof, Senior HR Manager bij Heijmans
  "Heijmans beschouwt ons echt als verlengstuk van hun eigen recruitment. We zien elkaar als gelijkwaardige partners en dat komt de kwaliteit in de samenwerking ten goede. Samen schakelen we snel en transparant."
  Jeroen Bosch, Commercieel Manager bij Voort