Verhalen
Terug naar overzicht
Ontwikkeling

Werken en leren in de techniek

Je wilt je verder ontwikkelen. Meer kennis opdoen in de techniek. Door werken en leren in de techniek te combineren kun jij je verder ontwikkelen en ben je ook nog eens zeker van een baan.

De voordelen van werken en leren

Je gaat direct aan het werk, dus je verdient meteen geld. Daarnaast heb je alle ruimte om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Een bijkomend voordeel is dat bij veel bedrijven de kosten van de opleiding voor jou betaald worden. Let wel op dat je in dit geval vaak naast je contract ook een studieovereenkomst moet tekenen.

Werken en leren bij Voort

Ook bij Voort is het mogelijk om werken en leren in de techniek te combineren. Er zijn zelfs verschillende ontwikkelingsmogelijkheden, namelijk de Jong professional programma’s, opleidingsprogramma’s, trainingen van de Voort Academy en het opleidingsbudget.

 

Wil jij je baan combineren met jouw ontwikkeling?

Kijk snel of de opleidingsprogramma’s iets voor jou zijn!

Bekijk de opleidingen

Voort Academy

Is het programma niets voor jou, maar wil je wel dat wij de baan vinden waar jij blij van wordt? Dan kunnen je als je bij ons aan het werk bent ook altijd de trainingen van de Voort Academy volgen. Deze zijn gericht op persoonlijke en technische ontwikkeling, en worden gegeven door ervaren trainers uit het betreffende vakgebied.

Opleidingsbudget

Breder ontwikkelen of juist specialiseren? Met een opleidingsbudget kun je zelf kiezen waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Zo help je niet alleen jezelf om vooruit te gaan, maar ook de opdrachtgever kan jouw kennis dan gebruiken.