Technicus elektrotechniek afbeelding

Waar wil jij werken?
Groei staat bij ons centraal

We hebben een netwerk van meer dan 800 opdrachtgevers. Met hen werken we intensief samen, waardoor we de organisatie en afdelingen door en door kennen. Hierdoor zijn we ook op de hoogte van vacatures die (nog) niet gepubliceerd zijn. Zo kunnen wij jou door onze kennis en ervaring bij de juiste contactpersoon aan tafel zetten. Voor een functie waarin je jouw kennis, kunde en ambitie echt tot zijn recht kunt laten komen.

Vacatures  Adviesgesprek

Waar wil jij werken?

We hebben een netwerk van meer dan 800 opdrachtgevers. Met een deel van hen werken we intensief samen, waardoor we de organisatie en afdelingen door en door kennen. En hierdoor zijn we ook op de hoogte van vacatures die (nog) niet gepubliceerd zijn. Zo kunnen wij jou door onze kennis en ervaring bij de juiste contactpersoon aan tafel zetten. Voor een functie waarin je jouw kennis, kunde en ambitie echt tot zijn recht kunt laten komen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de vacatures? Of heb je een andere vraag? Stel deze dan via het formulier of neem contact op met een consultant bij jou in de buurt!