Opleidingsbudget

Een studie volgen? Verder specialiseren? Gebruik je opleidingsbudget! Jij weet zelf het best waar jij jezelf in wilt ontwikkelen. En wie weet heb je ook al het vooronderzoek gedaan naar interessante mogelijkheden.

Een budget naast trainingen

De trainingen van de Voort Academy wisselen ieder jaar. Hierbij wordt wel gekeken naar huidige ontwikkelingen in de markt. En natuurlijk wordt er geluisterd naar de input van onze professionals. Maar het is niet mogelijk om iedere training op de agenda te zetten. Gelukkig is daar het opleidingsbudget voor!

Een budget voor ontwikkeling

Ieder jaar krijg je € 1250,- opleidingsbudget om in te zetten voor een training of opleiding. Mooi meegenomen, toch? Dit kun je gewoon gebruiken naast de 3 kosteloze trainingen van de Academy. Dus heb je een interessante opleiding gezien? Of een cursus waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Of zijn er vaardigheden die je even wilt bijspijkeren? Trek je consultant aan de mouw en vraag om jouw budget!

De andere mogelijkheden

Bij Voort zijn er nog andere mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Volg één van de trainingen uit het aanbod of neem deel aan één van onze traineeships in de techniek. Of ga met een externe coach aan de slag om te werken aan jouw carrière! Nieuwsgierig geworden? Ontdek welke technische baan jouw hart sneller laat kloppen!