Blog

GWW vacatures: werken in de civiele techniek

2 min. leestijd 21 november 2017

Door de groeiende economie trekt de werkgelegenheid weer aan. En als jij wilt werken in de civiele techniek, kom je veel GWW vacatures tegen. Dit zijn functies binnen het vakgebied grond-, weg- en waterbouw. Binnen deze speciale tak uit de bouwwereld wordt veel op projectbasis gewerkt. Het doel van de projecten is het ontwerpen en realiseren van de aanleg en vernieuwing van onder andere wegen, dijken, viaducten en tunnels.

Vacatures in de weg en waterbouw

Doordat het weer beter gaat op de arbeidsmarkt, zijn er veel openstaande vacatures bijgekomen. En vanuit de bouwwereld is er ook weer meer vraag naar personeel voor de GWW-sector. Zo wordt er vaak iemand gezocht voor de functie van uitvoerder. Een uitvoerder GWW is verantwoordelijk voor de realisatie van een bouwproject. En vaak de schakel tussen de bouwplaats en de projectcoördinator. Ook staan er regelmatig vacatures open voor bijvoorbeeld werkvoorbereiders, project engineers en projectcoördinators.

Ben je nog op zoek naar een baan in de GWW?

Bekijk de vacatures en solliciteer op een passende functie!

Kun jij aan de slag in de GWW-sector?

Na het behalen van een diploma op MBO-, HBO- en WO-niveau kun je aan de slag binnen de GWW. Of je gaat door met studeren om jezelf als specialist te ontwikkelen. Daarna help je mee aan het verbeteren van de Nederlandse infrastructuur. Dit kan bij diverse opdrachtgevers, waaronder bouwbedrijven, gemeenten en provincies. Doordat je op projecten in zowel de grond-, weg- en wegenbouw gaat werken, heb jij altijd een uitdagende functie.

Bereid je voor met sollicitatietips van Voort

3 min. leestijd 17 februari 2021

Solliciteren op GWW vacatures

Wil jij werken aan projecten binnen de civiele techniek? Jouw steentje bijdragen aan bijvoorbeeld het versterken van dijken, aanleggen van wegen of bouwen van sluizen? In dit overzicht vind je diverse actuele GWW vacatures. Solliciteer op een baan die bij jou past met je CV en motivatiebrief. Kun je geen passende vacature vinden? Neem contact op met één van onze consultants. Of stuur een open sollicitatie en wij gaan direct op zoek naar een passende functie.