Blog

De grootste bouwbedrijven in Nederland

2 min. leestijd 20 november 2017

De grootste bouwbedrijven in Nederland hebben tijdens de crisis flinke klappen gehad. In 2012 werd er zelfs een productiedieptepunt bereikt. Maar daar lijkt nu een einde aan te komen.

De economie trekt aan

Het gaat steeds beter en de werkgelegenheid in de Nederlandse bouw trekt weer aan. In de bouwsector neemt het aantal werkeloze 50-plussers af. En het aantal vacatures is zelfs verdubbeld in vergelijking met 2012. Ook de grootste bouwbedrijven in Nederland hebben weer banen in de bouw.

De top 10 bouwbedrijven

In de bouwsector opereren veel bedrijven. De 10 grootste bouwbedrijven in Nederland zijn de BAM, Ballast Nedam, Dura Vermeer, Heijmans, Strukton, TBI, VolkerWessels, Van Oord, Van Wijnen en Boskalis. En Voort werkt met hen samen. Onze professionals treden bij hen in dienst en gaan vervolgens aan de slag op hun projecten.

De top 10 bouwbedrijven werken aan opdrachten door het hele land, zoals de renovatie van scholen, verbetering van dijken en de aanleg van nieuwe wegen. Samen bouwen deze bedrijven voor miljarden per jaar aan onder andere (nieuwe) kantoren, wegen, bruggen en dijken.

Ben je op zoek naar een technische baan?

Bekijk de vacatures en solliciteer op een passende functie!

Projecten van de grootste bouwbedrijven

Iedere dag wordt er gewerkt aan toonaangevende projecten op het gebied van civiele techniek, installatietechniek, bouwkunde, elektrotechniek en andere technische vakgebieden. De projecten worden gerealiseerd door de grootste bouwbedrijven in Nederland samen met onze professionals. Zo hebben de professionals van Voort meegewerkt aan bijvoorbeeld KIS, Justitieel Complex Zaanstad en OpenIJ.

Op projectbezoek met regio Noord-Nederland

2 min. leestijd 22 september 2017

Aan het werk bij een groot bouwbedrijf

Wil jij ook aan de slag gaan bij één van deze grote bouwbedrijven? Om jouw steentje bij te dragen aan de realisatie van hun opdrachten? Voort heeft altijd vacatures open staan waar jij op kunt solliciteren. Bekijk het overzicht met openstaande vacatures en solliciteer met jouw CV en motivatiebrief. Staat de baan die je wilt er niet tussen? Stuur ons dan jouw open sollicitatie. En wij gaan direct op zoek naar een werkplek die past bij jouw ambities.