Vacatures

Ontwerpleider

5-8-2022 HBO, WO Rosmalen, Nederland

Wat jij gaat doen

 • In de projectteams de coördinatie voeren over het bouwtechnische aspect, waarbij je het aanspreekpunt bent voor de bouwtechnisch adviseurs en externe architect.
 • Afstemming zoeken met het toekomstige uitvoeringsteam en deze kennis gebruiken in de ontwerp- en engineeringsfase.
 • Deelontwerpen opleveren per fase waarin het hele bouwproces doordacht en geoptimaliseerd is en wordt virtueel wordt nagebootst. Daarnaast heb je oog voor andere aspecten, zoals tijdelijke voorzieningen bij renovatieopdrachten en de stedelijke omgeving.
 • De laatste ontwikkelingen (digitalisering, robotisering, modulair bouwen) in jouw vakgebied op de voet volgen, hiermee experimenteren en deze vertalen naar werkprocessen.
 • Deelnemen aan tendertrajecten, waarbij jij de inhoudelijke expertise over het bouwtechnische deel levert om projecten binnen te halen.
 • Als sparringpartner fungeren voor de andere ontwerpleiders en -managers van de afdeling Ontwerpmanagement, waarbij je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen tot ontwerpmanager.

Ben jij de kandidaat?

Dat je projecten alleen samen kunt realiseren, begrijp jij volledig. Je bent dan ook een echte teamspeler en leidt met jouw goede communicatieve vaardigheden het werk in goede banen. Ook zet je met jouw positieve uitstraling, doortastendheid en tact de eventuele weerstand in projecten snel om in win-winsituaties. Hierbij blijf je altijd oog houden voor het resultaat. De nieuwste ontwikkelingen en digitale hulpmiddelen in jouw vakgebied? Jij staat er open voor en zorgt dat ze een plek krijgen in de ontwerpfase. Verder heb je:

 • Minimaal hbo-niveau.
 • Minimaal drie jaar relevante ervaring, bijvoorbeeld in de rol van ontwerpleider, planontwikkelaar, projectleider bouw, engineeringsmanager of projectarchitect.
 • Ervaring met BIM en affiniteit met digitalisering en de vakdisciplines elektrotechniek en werktuigbouw.
 • Affiniteit met het realiseren van projecten. Ervaring bij een architectenbureau is een pre.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever betreft een toonaagevend bedrijf binnen de technische markt. Of je nu wilt leren hoe je een nieuwe rol kunt invullen, verdiepen op een bepaald thema of werken aan je persoonlijke ontwikkeling: binnen deze organisatie kun jij jouw eigen pad bewandelen. Met elkaar zijn wij altijd in ontwikkeling, waardoor we een ijzersterk eindresultaat neerzetten en bouwen aan een gezonde leefomgeving. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen