Vacatures

Coördinator Service en Onderhoud

5-8-2022 MBO, HBO Oss, Nederland

Wat jij gaat doen

Als coördinator service en onderhoud ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van een diversiteit aan schades die bij ons team binnenkomen. Meestal vanuit verzekeraars, opdrachtgevers in de industrie of particulieren. Vanaf de eerste opname tot en met de oplevering ben jij hun aanspreekpunt.

Je hebt rechtstreeks contact met opdrachtgevers en eigenaren/bewoners. En intern werk je met de servicemonteurs, onderaannemers en leveranciers die de schades oplossen. Je gaat voor het beste resultaat en optimaal tevreden klanten. Waar nodig stel jij een goede kostenraming op. Daarbij ben je zowel technisch als kostenbewust. 

Ben jij de kandidaat?

Flexibel, bouwkundig goed onderlegt, stressbestending en oplossingsgericht. Je vindt het geen probleem om zelfstandig te werken, het werk te organiseren en anderen aan te sturen. Je bent een loyale collega bij wie samenwerking voorop staat, die communicatief sterk en zeer klantvriendelijk is. Je bent oplossingsgericht en denkt altijd in verbeteringen; van jezelf én de manier van werken.
  • Minimaal MBO Bouwkunde of gelijkwaardig kennis-/ervaringsniveau
  • Ervaring met de afhandeling van service- en reparatieverzoeken

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Een echt Brabants bedrijf. Regionaal geworteld maar landelijk opererend. Een familiebedrijf met krachtige waarden die onveranderd voelbaar zijn. Een hecht team van zo’n 200 medewerkers. Betrokken, verantwoordelijk en loyaal. Creatief en flexibel. Met korte lijnen en beslissingskracht. Afspraak is afspraak. Onze opdrachtgever bouwt een diversiteit aan projecten, het bewijs van een brede expertise. Van grote utiliteitsbouw tot kleinere woonprojecten. Van design & build tot service en onderhoud. Een bedrijf met oog voor innovatie. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen