Vacatures

Junior Adviseur Asset Management

2-8-2022 HBO, WO Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde Amsterdam, Nederland

Wat jij gaat doen

Van musea, tot monumenten en vuurtorens, als Junior Adviseur Asset Management werk je elke dag aan de mooiste en meest bijzondere gebouwen van Nederland. Binnen het team is er voldoende ruimte om zelfstandig, maar ook juist in teamverband te werken en verantwoordelijkheid te nemen, uiteraard met de juiste begeleiding. Met deze begeleiding kun jij je als junior adviseur ontwikkelen tot bijvoorbeeld expert, consultant of projectmanager. Je bent dagelijks bezig met informatiemanagement en het opstellen Asset Management processen. Je maakt meerjarenonderhoudsplannen en geeft verduurzamingsadvies aan de opdrachtgevers. Daarnaast heeft het ontwikkelen en updaten van (digitale) tools geen geheimen voor jou en krijg je energie van het organiseren van onderhoudswerkzaamheden op projecten van de opdrachtgevers. 

Ben jij de kandidaat?

Je hebt minimaal een HBO opleiding en 0 tot 5 jaar werkervaring. Heb je deze ervaring opgedaan als inspecteur of adviseur onderhoud binnen de bouw of vastgoedsector? Dan is dat zeker een pré! Verder beschik je over: 
 • Een (bouw)technische achtergrond, waardoor je weet hoe een gebouw technisch in elkaar zit; 
 • Enthousiasme voor het werken aan verschillende projecten voor meerdere opdrachtgevers; 
 • Affiniteit of ervaring met onderhoudsprognose software; 
 • Kennis van werken met digitale tools en dashboards; 
 • Een gezonde dosis wilskracht en doorzettingsvermogen, waardoor complexe vraagstukken een welkome uitdaging voor je zijn. 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Je gaat werken voor een internationaal opererend, onafhankelijk ingenieursbureau binnen het team assetmanagement. Dit team bestaat uit 25 enthousiaste specialisten, adviseurs en projectmanagers. Het ingenieursbureau is een van de meest vooraanstaande spelers op de Nederlandse, maar ook internationale markt op het gebied van advies en projectmanagement. Het is hun missie om bij te dragen aan een betere samenleving en de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger te maken. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen