Vacatures

Traineeship Persoonlijke Ontwikkeling

8-5-2020 MBO, HBO, WO Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde Hengelo, Nederland

Wat jij gaat doen

Een jaar lang ga jij aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling! Je start met een kennismaking. Tijdens deze kennismaking geef jij aan wat jouw wensen en ambities zijn. Op basis hiervan wordt een plan opgesteld hoe jij verder kunt groeien met o.a. coaching. Gedurende het jaar heb je 2 coach gesprekken met een externe coach. De coaching is individueel en gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast de coachgesprekken volg je drie speciaal ontwikkelde trainingen en krijg je de mogelijkheid voor extra trainingen naar keuze en een opleidingsbudget! Tijdens de opgestelde trainnigen krijg je handvatten hoe je kunt beinvloeden zonder macht, het voeren van lastige gesprekken en op een juiste manier sturing kunt geven aan anderen. Ook een projectbezoek en kennissessie staat op de planning.

Ben jij de kandidaat?

Voor dit traineeship vragen wij technische professionals die zich graag willen onderscheiden en net wat meer van zichzelf vragen! Verder heb jij een:

- diploma van een relevante technische opleiding op mbo 4 + of hbo niveau (of bijna afgerond)
- een nieuwsgierige en gemotiveerde houding. 

Wil jij graag begeleiding bij het realiseren van jouw ambities en doelen en aan de slag met je eigen persoonlijke ontwikkeling? Dan ben jij de trainee die wij zoeken!

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Samen met een consultant wordt er gekeken welke organisatie en functie het beste bij jouw wensen en ambities past en waarbij je je traineeship persoonlijke ontwikkeling effectief kunt toepassen!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen