Vacatures

Tekenaar/Constructeur

18-5-2020 MBO, HBO Werktuigbouwkunde Almelo, Nederland

Wat jij gaat doen

Als tekenaar/constructeur ben je bezig met het ontwerpen en tekenen van industriële reinigings installaties en onderdelen naar klantspecifieke wensen. Daarnaast bestaan je taken uit het uitwerken van overzicht en detailtekeningen en communiceer jij met opdrachtgevers en leveranciers over de uitvoering van de projecten. 

Naast het tekenen/ontwerpen hou je je ook bezig met het opstellen van testen, het verrichten van onderzoek, het adviseren aan klanten en het bezoeken van toeleveranciers.
 

Ben jij de kandidaat?

Heb jij een afgeronde opleiding mbo 4 + of hbo opeiding in de richting van Werktuigbouwkunde of rond je deze binnenkort af? Voor deze functie zijn zowel ervaren kandidaten als starters welkom! Wel is het van belang dat je kennis en ervaring hebt met SolidWorks. Ben jij een teamspeler, praktisch ingesteld en resultaatgericht? Dan is deze vacature echt wat voor jou. 


 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Je komt te werken bij een een compacte organisatie waar teamspirit en een hands on mentaliteit belangrijke kenmerken zijn. Onze opdrachtgever heeft zich gespecialiseerd in onderdelen voor o.a. industriële reinigings installaties. In haar lange bestaan heeft het bedrijf producten ontwikkeld die uniek zijn en die kwalitatief behoren tot het hoogste segment in hun markten.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen