Vacatures

GIS Adviseur

9-10-2020 HBO, WO Geo-informatie Wognum, Nederland

Wat jij gaat doen

De GIS Adviseur bij deze opdrachtgever heeft een initiërende en adviserende rol als het gaat om (advisering rondom) de inzet en het gebruik van uiteenlopende GIS producten, zowel intern als extern. Naast de inhoudelijke rol kun je goed samenwerken in een projectteam en ben je in staat verschillende rollen te vervullen. Je maakt GIS informatieproducten en data-analyses, of coördineert de uitvoering hiervan. Je ondersteunt de projectleider in offertetrajecten, bij de planning en de facturatie. Je zorgt voor kennisoverdracht en coacht waar nodig data,- en junior GIS medewerkers op vaardigheden.

Als GIS Adviseur heb je rechtstreeks contact met opdrachtgevers, je adviseert hen over het beheer van (omgevings-/GIS)data in GIS-systemen en dataportalen en levert rechtsreeks eindproducten op. Ook na oplevering onderhoud je contact omtrent mogelijke nieuwe opdrachten.
De opdrachtgever wil graag blijven groeien en het kennisniveau hoog houden. De GEO/GIS-wereld verandert snel. Je denkt daarom mee in mogelijkheden voor nieuwe innovatietechnieken en toepassingen daarvan binnen en buiten de afdeling. En je houdt je eigen kennis goed op peil.

Ben jij de kandidaat?

 • HBO/WO werk- en denk niveau.
 • Ten minste 5 jaar (Senior: ten minste 8 jaar) ervaring binnen het vakgebied, waarvan minimaal 2 jaar (Senior: minimaal 3 jaar) ervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede communicatieve- en adviesvaardigheden.
 • Sterk analytisch vermogen.
 • Ervaring in een Agile-werkomgeving (bijvoorbeeld Scrum of DevOps).
 • Kennis van en ervaring met zaken als: Python programmering ArcGIS platform, FME diverse server GIS-applicaties, zoals Portal for ArcGIS en Arcgis Server beheer van enterprise geodatabases GIS-architecturen (webservices, protocollen en standaarden) JavaScript (en het bouwen van Web en REST Services) HTML5 en Java(script) json/xml/soap/rest UML, Data modelling, REST, webservices https / certificaten / beveiliging it-services no-SQL en/of SQL.
 • De opdrachtgever heeft diverse Waterschappen als klant, kennis van de processen binnen het Waterschap is daarom een pré. Ook een sterke commerciële drive is een pré, waardoor je goed in staat bent jezelf en (junior) collega’s van werk te voorzien.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

De opdrachtgever is een onafhankelijk en landelijk opererend ingenieursbureau dat design-, advies- en ingenieursdiensten levert aan uiteenlopende opdrachtgevers uit de private en publieke sector. Dit varieert van provincies, gemeenten, waterschappen en natuurorganisaties tot woningcorporaties, aannemersbedrijven (bouw en GWW), architecten en stedenbouwkundigen.
De expertise richt zich op advies, beleidsformulering, projectmanagement, ontwerp, engineering, aanbesteding en uitvoeringsbegeleiding binnen de disciplines Milieu, Archeologie, Infra, Water, Natuur, Geo-ICT en Geo-informatie. Door korte lijnen en een vast aanspreekpunt is snelheid en kostenefficiëntie gewaarborgd.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen