Vacatures

Engineer Middenspanning / Hoogspanning Stations

26-8-2020 MBO, HBO, WO Civiele techniek, Elektrotechniek, Energietechniek Heesch, Nederland

Wat jij gaat doen

Jij gaat aan de slag met 'een van de belangrijkste en omvangrijke contracten van deze organisatie. Het betreft onderhoud en uitbreidingswerkzaamheden voor 1350 Middenspanningsstations in de regio Gelderland om deze MS Stations weer toekomst bestendig te maken gezien de huidige energietransitie. Jij bent betrokken van A tot Z dus van engineering tot eindoplevering.

Hieronder vallen onder andere de volgende werkzaamheden:

Het beoordelen van de technische gegevens en uitgevoerde schouwopdrachten
Het uitwerken van deze gegevens en op basis daarvan een ontwerp maken aan de hand van een programma van eisen
Het maken van netberekeningen met Gala
Het contact met de opdrachtgever over technische ontwerp aspecten en nieuw toe te passen technieken

Ben jij de kandidaat?

Voor deze rol zijn we opzoek naar iemand die niet de eerste of tweede stap zet in zijn carrière maar iemand die technisch gezien sterk en op de hoogte is van de ontwikkelingen en innovaties. Jij wil juist de volgende stap zetten bij een organisatie die jouw kennis nodig heeft om samen met deze organisatie de volgende stap te zetten. Ontwerp en engineering daar moet jouw hart sneller van gaan kloppen maar je verliest ook de klant en eindgebruiker niet uit het oog en je vindt het leuk om hierover het gesprek aan te gaan om tot een mooi product te komen. Je vindt de eisen belangrijk maar verliest het doel vooral niet uit het oog en durft constant kritisch naar het proces te kijken.

Bovengenoemd profiel dient bij voorkeur aangevuld te worden met de volgende eisen.

MBO+ / HBO werk- en denkniveau
Ervaring met hoog- en middenspanning, bij voorkeur in de stations
Kennis van AutoCAD (APCAD) en kennis van het engineering van projecten op basis van UAV-gc is een pre 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Het betreft een meer dan 63 jarig bestaand familiebedrijf waar dagelijks meer dan 650 enthousiaste medewerkers zich inzetten voor de realisatie van uitdagende projecten. Het meedenken, uitwerken, engineeren, bouwen, onderhouden en beheren van infrastructuren voor water, energie en telecommunicatie is onze passie en onze kracht.

Uniek zijn onze aanboor- en afstoptechnieken waarmee we veilige situaties creëren bij het onderbreken van leidingen en opheffen van storingen. Ook uniek is de gezamenlijke warehousing van reparatiematerialen van (transport)leidingen en HS-verbindingen voor leidingnetbeheerders. Hiervoor ontwikkelde we speciaal het “Leidinghuis” en “Energiehuis” op de hoofdlocatie in Heesch. Door integratie en samenwerking komen we verder, bieden we een optimale service aan de klant en besparen we kosten in de keten.

De organisatie heeft kwaliteit, veiligheid en MVO hoog in het vaandel staan. Wij beschikken over alle relevante certificaten waaronder ISO 9001, VCA**, CKB, SIKB 7000 protocol 7001 en 7004, ISO 3834-2, CO2-Prestatieladder niveau 5, ISO-14001 en MVO-Prestatieladder niveau 3.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen