Vacatures

Calculator / Engineer

29-6-2020 MBO, HBO Civiele techniek, Elektrotechniek, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde Lichtenvoorde

Wat jij gaat doen

In deze afwisselende functie ben je in teamverband verantwoordelijk voor de engineering en kostprijscalculatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen de dynamische wereld van de waterbehandeling. Je werkt adviezen uit, maakt calculaties en offertes, onderhoudsprognoses, adviezen en overeenkomsten. Tevens bewaak je de procedures, deadlines en volg je deze op. Verder stel je de technische documenten op en bewaak je de kwaliteit en actualiteit van deze documenten.

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken een kandidaat met een Elektrotechnische, Werktuigbouwkundige of soortgelijk met minimaal een diploma op MBO niveau. Je bent in staat om vanuit de techniek te komen tot een creatieve oplossing en weet dit uit te werken tot een passend voorstel. Verder ben je pro-actief, resultaatgericht, nuchter, pragmatisch en innovatief. Om je functie goed uit te kunnen oefenen heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je kennis van MS Office en ERP en CAD systemen. Verder ben je mobiel om projecten te bezoeken en te werken op andere vestigingen (1 a 2 dagen per week).

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Je gaat werken binnen een dynamische organisatie met een bewezen naam. Je komt te werken in een team waarbij collegialiteit, ervaring en kennis hand in hand samen gaan. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen