Vacatures

GIS operator bij Alliander, in het mooie noorden van Fryslan, Ljouwert

3-9-2019 HBO, WO Geo-informatie Amsterdam

Wat jij gaat doen

Jouw doel binnen Alliander is het verhogen van de datakwaliteit, zodat werkzaamheden aan de energie-infrastructuren veilig en in één keer goed uitgevoerd kunnen worden. Wat jouw deel daar in is, is het volgende:
 • Het registreren van kabels en leidingen in het GIS-pakket Smallworld.
 • Jij beheert en verhoogt de kwaliteit van de data van de kabels, leidingen, koppelingen en meterkasten. Klopt de data niet?! Dan houd je de afwijkingen bij en bespreek je dit met je manager.
 • Jij gaat aan projecten werken op gebied van dataverrijking en schoning.
 • Jij signaleert en analyseert binnen de regioteams Amsterdam, Duiven en Leeuwarden de afwijkingen.
 • Je verwerkt complexe wijzigingen van de data die betrekking hebben op de kabels, leidingen, koppelingen en meterkasten die hebben plaatsgevonden.

Ben jij de kandidaat?

Jij bent een technisch tekenaar en jouw voelsprieten staan op scherp wanneer je GIS hoort. GIS is iets waar je nog niet mee gewerkt heb, maar waar je wel meer over wilt leren en weten. Een combinatie tussen technisch tekenen en GIS lijkt jou wel wat!

OF,

Jij werkt bij een andere netbeheerder, en dat is het net-niet. Jij bent een technisch tekenaar en jij beheerst het GIS pakket Smallworld, maar wil een stap maken naar een andere keuken. 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Alliander.. Wie kent hen niet. Een grote opdrachtgever die jou en mij van kabels en leidingen voorziet voor energie. Alliander maakt het mogelijk dat jij en ik 's ochtends ons bakje koffie kunnen drinken, maakt het mogelijk dat hij en zij warme broodjes uit de oven kunnen eten, maakt het mogelijk dat zij en jij op de bank kunnen blijven zitten zodat de elektrische stofzuiger zelf aan de gang gaat. Net zoals bij jou, hij, zij en ik, voorziet Alliander bij nog 3 miljoen andere woningen en bedrijven distributie voor energie. Alliander produceert zelf geen energie, maar richt zich op de aders van Nederland. Het grootste deel van de energie die Alliander distrubieerd, komt van energiecentrales en windparken. 

De afdeling Assetregistratie is verantwoordelijk voor het verwerken van (geografische) stations-, kabel- en leidingsinformatie in het GIS-systeem (smallworld NRG). De afdeling speelt een belangrijke rol in de overhoud hiervan. Dit is de afdeling waar jij onderdeel van wordt. De afdeling Assetregistratie is groot. Heel groot. In één klap krijg jij 130 collega's erbij die verdeeld zijn over 3 regio's West, Oost en Noord. Daarbij speelt de afdeling een cruciale rol in het verbeteren van de mutatieprocessen en het verbeteren en borgen van de data kwaliteit.

Meer weten?

Zit jij op dit moment op je puntje van je stoel, met je neus tegen het scherm, zoekende naar de solliciteer button?

Heb jij nog een brandende vraag over de afdeling, vacature of over Alliander in het algemeen? Bel dan mij dan gerust op onderstaand nummer. 

 

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen