Vacatures

Manufacturing Engineer

1-12-2020 HBO High Tech, Werktuigbouwkunde Almelo

Wat jij gaat doen

Als Factory Engineer ben je verantwoordelijk voor het maken van de werkvoorbereidingen voor nieuwe producten. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de werkvoorbereidingen past deze waar nodig aan, door diverse wijzigingen die zijn ontstaan door optimalisaties. Ook ondersteun je monteurs bij het oplossen van technische problemen. Tot jouw werkzaamheden behoren het initiëren van technische verbeterplannen en deze uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de te leveren producten. Je hebt contact met zowel de klant en leveranciers als engineering en montage.

Ben jij de kandidaat?

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent goed in planmatig werken, je bent analytisch sterk en je hebt ervaring met klantgericht werken. Daarnaast beschik je over de volgende compententies: 
  • Een afgeronde HBO- en/of WO-opleiding (richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of Technische Bedrijfskunde);
  • Kennis van en ervaring met Lean Manufacturing;
  • Bekend met procesbeheersing van productieomgevingen zoals Flow, proces FMEA, Control Plan etc.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is. De opdrachtgever werken o.a. aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten en het onderzoeken van het heelal. Met ongeveer 500 medewerkers ontwikkelt en produceert de opdrachtgever hightech apparatuur. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen