Vacatures

Werkvoorbereider Energietechniek

22-1-2020 MBO Energietechniek Tilburg

Wat jij gaat doen

De functie Werkvoorbereider valt onder de afdeling Realisatie van infra projecten. Deze afdeling bestaat uit 120 medewerkers en is verantwoordelijk voor het verhelpen van Elektriciteits- en Gas-storingen en het onderhouden van het elektriciteits- en gasnet. 

Je gaat aan de slag met het verzorgen van de werkvoorbereiding van E-projecten. De nadruk zal liggen op Dali/DA/ombouw van open naar gesloten systeem. Daarnaast schrijf je schakelbrieven en werkplannen en verzorg je de technische en administratieve voorbereiding/nazorg van projecten.
Verder ondersteun je bij het valideren van wom opdrachten, nestor, verwerking van schades en compensatie vergoeding. Je signaleert afwijkingen in kosten en planning en bewaakt de voortgang van de werkvoorraad. Ook controleer en completeer je het detailplan, leg je de materiaal en capaciteitsbehoefte vast in SAP en maak je ATB's aan. 

Ben jij de kandidaat?

Eisen
Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding, voorkeur richting Elektrotechniek of een andere technische opleiding  (of behaalt deze binnen afzienbare tijd)

Wensen/ pré’s
Kennis van processen en IT-systemen is zeer gewenst (SAP,WOM, Excel)
Voor deze functie zijn veiligheidsaanwijzingen (VCA) en kennis van BEI BHS en BLS een grote pré.

Competenties
Je bent goed in mondelinge en schriftelijke communicatie. Je kunt uitstekend zelfstandig en accuraat werken. Je leert snel en bent gemotiveerd.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever beheert ondergrondse kabels en leidingen en zorgt er zo voor dat haar klanten altijd beschikken over de energie die ze nodig hebben. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 4,6 miljoen gas- en elektriciteitsaansluitingen en werken voortdurend aan een beter, slimmer en efficiënter netwerk en we ontwikkelen nieuwe mogelijkheden op het gebied van energie: van stroom tanken voor een elektrische auto tot transport van door onze klanten opgewekte zonne-energie.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen