Vacatures

Monteur

20-1-2020 MBO Werktuigbouwkunde, Maritiem Werkendam

Wat jij gaat doen

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samen bouwen van modules en machines, aan de hand van tekeningen, onderdelenlijsten, foto’s of werkinstructies. Daarnaast werk je regelmatig mee aan reparaties van (funderings)machines, waarbij afhankelijk van je kennis en ervaring zowel mechanische, hydraulische als elektrische werkzaamheden voor kunnen komen.

Ben jij de kandidaat?

We zijn voor deze rol opzoek naar een klantgerichte, kwalitatief werkende, professionele en flexibele monteur met minimaal MBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding OF ervaring. Enige ervaring met bouw, grond en/of landbouwmechanisatie is een pré maar we nodigen kandidaten die dit niet hebben ook van harte uit te solliciteren. Uiteraard vragen we in die flexibiliteit geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je het eerste jaar bij Voort in dienst! Binnen dit jaar gaan we samen werken aan jouw ontwikkeling. Dit doen we door enerzijds een passend salaris aan te bieden! Daarnaast krijg je van ons een budget ter waarde van € 1.250,- wat vrij besteedbaar is aan cursussen en/of opleidingen. Aan de Voort Academy kun je ook nog eens 3 trainingen volgen.
Daarnaast volgen wij de voorwaarden die de opdrachtgever hanteert. Dat wil zeggen 25 vakantiedagen + 13 ADV.

Waar jij gaat werken

Van den Heuvel helpt u met het vinden van de beste machine voor elke klus op het gebied van  heien, hijsen en grondverbetering, ook als deze nog niet bestaat. Wij bestempelen onszelf als serviceprovider. Dat wil zeggen dat we – naast de verkoop van materieel – in staat zijn een machine van hoge kwaliteit te ontwerpen én bouwen.

Ons team maakt gebruik van de modernste technieken en innovaties. Dat vraagt om behoorlijk wat flexibiliteit en vakkundigheid. We vinden onszelf keer op keer opnieuw uit en dat doen we voor onze klanten, al 70 jaar lang. Elke dag werken wij samen om voorop te blijven lopen en daarmee halen we het beste uit onszelf én anderen. We voelen ons betrokken vanuit een klantgerichte visie, en denken mee met onze klant – van ontwerp tot en met het eindresultaat.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen