Vacatures

Werkvoorbereider

2-4-2020 MBO, HBO Bouwkunde Epe

Wat jij gaat doen

Je fungeert als werkvoorbereider als spil in het web binnen projectteams. Als werkvoorbereider ben je het aanspreekpunt op het gebied van werkvoorbereiding en alle daaraan gerelateerde zaken zoals aansturen van onderaannemers en inkoopondersteuning. je berekent, selecteert en controleert benodigt materiaal, je stelt aanvragen op, onderhoud contaact met derden, zoals onderaannemers en leveranciers. Je coördineert en stemt alle voorkomende werkzaamheden af. De orderportefeuille van onze opdrachtgever blijft groeien en om deze reden zoeken ze twee werkvoorbereiders (junior/medior en senior) ter uitbreiding op het team en ter vervanging van werkvoorbereider die is doorgegroeid naar projectleider.

Ben jij de kandidaat?

  • Bouwkundige opleiding;
  • Relevante werkervaring is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • je kunt goed plannen en organiseren.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde aannemer wat zich richt op het ontwikkelen, uitvoeren, beheren en onderhouden van uiteenlopende bouwprojecten op het gebied van zorg, wonen, recreëren en industrie. Onze opdrachtgever bediend de markt over de gehele breedte, van grootschalige utiliteit en projecten met een multifunctioneel karakter tot nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie voor de particuliere klant. Onze opdrachtgever is een veelzijdige partner wat beschikt over gekwalificeerde mensen die voor de beste aanpak en uitvoering gaan. De wensen, plannen, ideeën en dromen van de klant worden gecombineerd met de kennis, vakmanschap en ervaring waarover de organisatie beschikt.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen